Ingen var spesielt overrasket over at
Glyn Hodges forsvant. Han har vært fulgt Mark Hughes trofast i Blackburn, Manchester City og Fulham.

At erstatteren heter Steve McClaren er en meget større overraskelse.

Imponerende CV
Steve McClaren har en CV som manager som tilsier alt annet enn å være en del av trenerteamet til QPR. Han var assistenmanager, under Alex Ferguson, da Manchester United tok "The treble" i 1999. Han trente Middlesbrough fra 2001-06 og har 7 plass i Premier League med klubben som sitt beste resultat, men han er nok aller mest kjent som engelsk landslagssjef i perioden 2006-07. Da overtok han etter Sven Gøran Eriksson.

Han ledet landslaget i 18 kamper, men da England feilet i å kvalifisere seg til EM 2008 fikk han sparken. Etter dette har han to perioder i nederlandske Twente, hvorav den siste ble avsluttet i februar dette året. I tillegg har han rukket innom både Nottingham Forest og Wolfsburg i perioden etter han var landslagssjef. Han var en av de heteste kandidatene til å overta U21-laget til England etter Stuart Pearce, som mislyktes stort i sommerens U21-EM i Israel.

Grunn til uro?
Harry Redknapp sier at han er svært fornøyd med at McClaren går inn i trenerteamet. Enkelte medier omtaler dette som litt mer dramatisk. Harry prøvde tidligere i sommer og signere Wayne Bridge, men avtalen strandet da klubben ikke var like begeistret for den økonomiske pakken rundt avtalen. Klubbdirektør Philip Beard og Harry skal ikke ha vært de beste venner etter dette. Wayne Bridge signerte forøvrig for Reading kort tid etter dette.

Det gjenstår å se om dette er en forsterkning av trenerteamet, eller om klubben posisjonerer seg til livet etter Harry Redknapp som manager. Uansett blir det sett på som "shocking news" at McClaren nå befinner seg i QPR. At vi har fått en kompetent mann inn i klubben er det liten tvil om.

U R'sss