Av ALLAN KLO

Den tidligere landslagssjefen for England tildeles en stor del av æren for hvordan lagformasjonene på dagens QPR fungerer.
Vi så det mot Middlesbrough sist lørdag. Høyt tempo, stor bevegelse og presisjon.

Forhåpentligvis var det ikke et blaff mot en motstander blottet for arbeidsmoral, kanskje mer et resultat av at terping på treningsfeltet begynner å sitte i spillerne våre.

Intense treningsøkter
Undertegnede var tilstede på en av treningene nylig, og så med egne øyne hvor aktivt McClaren deltar. Korte, men intense treningsøkter, etterrfulgt av samtaler med enkeltspillere, justeringer av formasjonene, og nye økter.

Harry Redknapp overvåket det hele, og var kanskje allerede da informert om utviklingen i Derby, der altså Nigel Clough fikk beskjed om å finne seg en annen klubb etter nederlaget mot erkerivalen Nottingham Forest i helga.

3 måneder
Steve McClaren ble ansatt i QPRs treningsteam 2. juli på en tre måneder lang kontrakt.
Mange av QPRs spillere har uttrykt skuffelse over at McClaren forlater QPR. Forhåpentligvis lever ideene hans videre resten av sesongen.

Det er bare å ønske Steve McClaren lykke til i Derby County. Så får vi heller gi ham en varm velkomst 2. november, når han kommer til Loftus Road med manageransvaret for bortelaget.

Her er et klipp fra lørdagens kamp mot Middlesbrough. Det er en stund siden vi så denne pasningskvaliteten på Loftus Road