Av STEINAR SÆTHER

Har mest lyst til å forbigå Norwich-kampen i stillhet. Ikke fordi vi tapte, men måten vi tapte på. Hva er det egentlig som skjer med laget etter de forrige positive kampene? Jeg har ikke svaret, imidlertid var det så rart å lese at spillerne virka helt uinspirerte. 

Tilbake i ligacupen møter vi Blackpool i kveld. Tredje runde betyr at det er slutt på sonene nord og sør, og vi blei bl.a av den grunn trukket mot en motstander langt i nordvest. Blackpool er ved siden av Brighton de to mest kjente badebyene i England - uten at jeg håper vi går på et skikkelig mageplask i flomlyset på Bloomfield Road.

De har som oss spilt 9 kamper, dog i divisjonen under. Ingen dårlig start for den debuterende manageren Terence McPhillips, for mannskapet har prestert til 3-5-1 så langt. McPhillips har sin første managerjobb noensinne! 

Et spennende mannskap med flere kjente navn på dette nivået, jeg nevner målvakta Howard, forsvarerne Tilt og Nottingham, midtbanespillerne Feeney, Spearing og Ryan samt spissen Delfounesco. Sistnevnte og Feeney har mange år bak seg på vårt nåværende nivå. Regner med at det stilles ganske sterkt i kveld, kanskje den foretrukne førsterekka starter. Men det fins noen skader som betyr litt, så fasiten ser vi først når lagoppstillingene blir publisert.

Da er jeg allerede i vår leir. McClaren har lyst på videre avansement og da mener jeg det må være i hvert fall noen få fra ei vant førsteoppstilling på banen fra start. Vi mestra gode Peterborough ganske greit i runde en med samme type mannskap mens McClaren spilte med b-gjenger når Bristol Rovers blei sendt hjem med uforretta sak i runde to. På Bloomfield må vi tenke på samme måte som mot P`boro, er min oppfatning. Vil være så herlig å kunne møte en av dem i PL som selger ut stadion uansett kamp i neste runde, sånn at vi faktisk kan tjene noen pund på denne cupen.

Ikke godt å si hva vi kan forvente oss i kveld. Har likevel et håp om at vi spiller oss videre, for med rett innstilling og et bra mannskap gjør vi det. 1-2 i flomlyset?