Av STEINAR SÆTHER

Aller først: Beklager så mye at jeg i analysen før Swindon-kampen kom til å skrive 2-0 til oss og ikke motsatt. Skal aldri gjenta seg i cupen!

Så: Ny bortekamp i serien og dette er en av kongekampene. Leeds United på erverdige Elland Road er noe av det tøffeste en kan være med på. Spenning og nerve fra lenge før kampstart til dommer`n sitt siste fløytestøt. Men finspillet trur jeg dere som får sett kampen kan se lenge etter.

Utsagn
Jeg låner et utsagn fra nettsida The Games Gone Crazy Blogsport; "Player by player, QPR should piss all over Leeds". Er nok en del rangere blant oss som elsker et sånt utsagn, og drømmer om det også :-) Men det er nok andre krefter i sving lørdag.

Hill, Henry, Zamora og han jeg fortsatt ikke nevner navnet på hos oss, eks Brann-mann Austin, Murphy, Green og kanskje også Warnock hos Leeds, kan sette en kamp i flammer eller bidra med å vedlikeholde bålet. Håper jeg overdriver men potensialet til en grisekamp er til stede.

Zamora
Jeg leser et sted at Leeds-fansen misunner oss angrepsrekka vår. Vel, vi selger jo gjerne Zamora for en god slant til de hvitkledde, siden de åpenbart ikke har hatt et særlig våkent øye til oss.
I tilfelle, er det noen hvitkledde vi kunne tenkt oss i QPR? Egentlig ikke.

Det ser fredag kveld ut som Junior Hoilett er klar igjen, og det er intet minus. Om det er et stort pluss er jeg derimot litt i tvil om, siden jeg ser på denne kampen som jeg gjør. Leeds har ingen skader av betydning å melde om.

Statistikk
Litt statistikk: Leeds har ikke tapt for oss på 8 kamper, de 3 siste har dem ei heller henta ballen ut av nettet. Og de har nå 5 kamper i Championship uten tap. Vi skårer lite mål men slipper inn enda færre, i snitt ett mål i annenhver kamp.

Om det går som jeg forventer kan dere se fram til et målløst oppgjør. Alternativet er at første målet vinner, og la i tilfelle det være det beste bortelaget!