Av STEINAR SÆTHER

0-2 bak ved pause, og vi var nest best i viktige områder på banen. 2-2 når Simpson avsluttet kampen, og vi fortjente poenget. Beale var rettmessig frustrert over måten vi framsto før pause. Vi lot oss falle for dypt, og når de svarte kattene er så direkte måtte det gå galt. Adomah skal i det minste treffe mellom stengene, vår finske venstreback strever på alle områder - da hjelper det kun litt at Dieng har gode redninger i omgangen. Andre omgang er mye bedre for vår del. Vi klarer å stå høyere i banen, og vi vinner langt flere andreballer. Introduksjonen av Roberts gjør oss langt farligere, noe som gagner Chair. Sistnevnte skårer så et superb frisparkmål fra nesten 20 meter.

Hva skal en videre si om Dieng sitt suverene treff med hodet 2 minutter på overtid... Han er den første målvakta som skårer for QPR i offisiell kamp. Like etterpå produserer han to strålende redninger i samme situasjon, og poenget blir med tilbake til Loftus Road. For orden skyld, Dieng har faktisk skåret før. Som unggutt ble han lånt ut til Whitehawk øst i London, og der kjente han første gang den gode lyden av nettsus. Dette var i sesongen 17/18.

Blackpool må ventes å kjempe om poengene i den nederste fjerdedelen av tabellen. Det er litt som med Sunderland, ikke flust med rutine, derimot en del ungdommelig pågangsmot. Den mest kjente for vår del er eks`n. Josh Bowler. Han hadde en god sesong 21/22, skåret mål og var ellers deltagende der ting skjedde. Bowler har ikke kommet like godt i gang denne seinsommeren selv om han spiller fast.

Den som holder dette mannskapet i tømmene er Michael Appleton. Hittil har han èn seier 1-0 og ett tap 0-1 hjemme i badebyen, og tap 0-2 borte. Tapet hjemme kom lørdag mot et annet lag som skal kjempe for overlevelse, Swansea. I en heller kjedelig kamp bommet først spissen Yates på straffe, før gjestene skåret 3 minutter før slutt.
Mandag kveld er det ikke kjent om morgendagens gjester nordfra har skader av betydning. Vi derimot har flere ute. Likevel er det klar bedring siden lørdag. Paal og Willock er klare igjen - om de spiller fra start er foreløpig uvisst, for de må spilles sakte i form igjen. Roberts likeså, men han virker nå å være i slag til å starte kampen. Vi fikk endelig underskriften til Man Utd-talentet Ethan Laird, som skal bidra hele sesongen (uten skader, da).

Med Laird sin ankomst vil Beale ofte bruke tre midtstoppere, det for å kunne spille begge backene høyere i banen. Det forventes at Laird får spille fra start, ergo lukter det 3-5-2 eller 3-4-2-1.
Jeg forventer at vi vinner denne kampen. Appleton sine elever skårer lite (ett så langt) og slipper inn lite (tre til nå). Det kan være at vi må bryte oss inn i bussen - det klarer vi! 2-0 eller 3-0?