Shaun Derry har blitt lånt ut for en periode på en måned til Millwall. Dette ser ut som en god løsning. Derry får spilletid og Redknapp kan vurdere behovet for 35-åringen når vinduet har stengt og leieavtalen opphører.

Derry har blitt avskrevet flere ganger tidligere, men har gang på gang kjempet seg tilbake på laget. Han har derfor en høy stjerne hos fansen som vet og verdsette lojale hardtkjempende spillere.

Til gamleklubben
Det har lenge vært rykter rundt Park sin avtale med PSV Eindhoven. Avtalen er nå bekreftet og dette dreier seg om et sesonglangt lån. Det eneste som gjenstår er at Park får godkjent sin arbeidstillatelse. Park Ji-Sung spilte i PSV også i perioden 2002-05. Det ble 25 kamper for sørkoreaneren i QPR forrige sesong. Det endte uten scoringer.

Flere ut?
En annen midtbanespiller vi er ganske sikre på forlater Loftus Road er Esteban Granero. Han linkes til alle verdens hjørner, men siste nytt er kun steinkastet unna hos Fulham(!). Klubben skal ha tatt kontakt med QPR angående Granero. Dersom dette ikke skulle bli noe av så er en retur til Spania aktuelt. Både Real Sociedad og Real Betis har visstnok Granero sitt navn høyt på blokka.

Flere inn?
Midtbanen er ikke nødvendigvis helt komplett enda. Redknapp har ikke gitt opp jakten på Scott Parker. Ett bud ble servert Tottenham tidligere i uken, men avslått. Det ville ikke komme som noen stor overraskelse dersom man gjør nye forsøk på å sikre seg midtbaneterrieren.

U R'sss