Kjetil var lifelong QPR supporter og medlem av supporterklubben allerede i 1990. Da supporterklubben arrangerte fellesturer til England på 90-tallet og under QPR sine sesongforberedelser i Sverige og Norge, var Kjetil alltid med. Det finnes et drøss av gode minner med Kjetil på disse turene. Han var rett og slett en fyr du måtte bli glad i. 

 

Dersom du hadde spurt Kjetil om hva hans største QPR øyeblikk var så ville han nok blant topp tre nevnt opplevelsen av å vinne Supportercupen med QPR i 1992. Det å spille i drakta og vinne cupen… En gjeng QPR supportere som var ukjente for hverandre møttes i Mjøndalen og feide unna all motstand og stod igjen med en gedigen pokal. Når et lag vinner er det farlig å peke på enkeltspillere, men det Kjetil bidro med i cupen og finalen var det kvalitet over. Han var en fantastisk fotballspiller – en playmaker.  

 

De senere årene har Kjetil vært med fra sidelinjen når Supportercupen har blitt gjennomført. Ofte sammen med kompisgjengen. Kjetil kom alltid noen lure og gode innspill på taktikk, og ikke minst hyggelig ord til spillerne.   
 

QPR har mistet en svært lojal supporter og vi lyser fred over hans minne. Forever R’s. 
 

QPR Norway kondolerer og sender sine varmeste tanker til familien.   

 

Kåre Svang 

Leder QPR Norway 

1.jpg
Kjetil i blå hoops drakt

2.jpg
Kjetil i blå QPR-jakke

3.jpg
Kjetil til høyre på bildet

4.jpg
Kjetil til høyre på bildet