Av ALLAN KLO

Tirsdagens oppgjør mot West Bromwich Albion fikk en rufsete start før avspark. Den engelske versjonen av Mesta sendte veiearbeiderne rundt Birmingham ut i overtidsarbeid etter mørkets frembrudd. Resultat: Mesta 1 - Tilreisende Fans 0.

Kampen ble derfor forsinket med 15 minutter, til stor glede for WBAs speaker og diskjockey. Hjemmelagets spotifykonto gikk varm før kampstart.

QPR gikk ut med en defensiv rigg. Gareth Ainsworth & Eftf. kom åpenbart for å stoppe tapsrekken.
I første omgang fungerte taktikken ikke så aller verst. Begge keeperne kunne lett ha forfattet hver sin dagbok om de første 45 minuttene uten å svette.

Reggie Cannon
Reggie Cannon var med fra start, og var en av få som avleverte en innsats som kan beskrives som inspirerende.

Etter halvspilt omgang fanget han opp en løs ball millimetre fra å trille over sidelinja. Det påfølgende innlegget traff nesten Lyndon Dykes.
Første mulighet å snakke om, og en fin start for vår nyeste ervervelse.

Mens en temmelig kjedelig omgang tuslet i vei, var det innafor å reflektere over at våre tidligere leiesoldater Darnell Furlong og Matt Phillips var fast bestemt på å kjøre sin tidligere arbeidsgiver til veggs.

Det hører med til historien at Matty P. var på vårt lag da QPR moste WBA 4-1 i 2015. I Premier League.
Bobby Zamoras nydelige scoring fra den kampen har et visst historisk sus over seg. Det virker som evigheter siden. Og her er vi.

Ilias Chair
Så er det kanskje på tide å la andre enn Ilias Chair slippe til på frispark i potensielt lovende posisjoner? Det begynner å bli en stund siden han leverte noe som kan minne om kvalitet.

Noen minutter før pause fikk han sjansen igjen, denne gangen fra hjørnet av 16-meteren. En mellomting av et skudd og et innlegg gikk rett i en WBA-spiller.
I den påfølgende kontringen pådro han seg et gult kort da han forsøkte å sjekke prislappen på trøya til motstanderen.

Det er nok en god grunn til at ingen PL-klubb har lagt inn bud på Chair.

Reggie Cannon var involvert i vår første sjanse i 2. omgang. Innlegget fra kanten havnet hos Chair, som fra 5-meteren ikke fikk kontroll på ballen. Déjà vu.

Trua
Like etter denne sjansen begynte jeg å få trua. Ja, dette fenomenet som dukker opp når man egentlig ikke forventer noe som helst av positivitet.
Forsvaret virket stødig og fast bestemt på å gjennomføre en kamp uten å skandalisere seg selv slik de pleier.

Det er selvsagt lov å tro på julenissen, men altså ikke i oktober.

Klovnestreker
Kenneth Paal må ha skjønt dette. Halvveis ut i andre omgang sendte han Grady Diangana i bakken på spektakulært vis.
Klumsete, amatørmessig, og så nært kvaliteten på Post Nord-ligaen som det er mulig å komme.

I debatten som oppsto hadde Jimmy Dunne selvsagt noe på hjertet. Han presterte å skravle på seg sitt andre gule kort for kvelden. Fullstendig tullete, da straffesparket var udiskutabelt.
Hvorfor betale for snøfnugg når man kan få en snøstorm for samme pris? Gudbedre for et kaos dette laget leverer.

Natta

Hjemmelaget fikk blod på tann. Først via et stolpeskudd fra Diangana, deretter en scoring signert samme spiller. Fem strake tap. Akkurat det hjertepumpa ba om.

71-29 prosent i ballinnehav. QPR uten skudd på mål. Velkommen mørketid.