Av STEINAR SÆTHER

22 WBA BADGE.jpgSnakk om å ta seg sammen! Kamper som den vi så mot Millwall fortjener et fullt stadion. 4-3 forteller bare halve sannheten, for det var mye utenom skåringene også. Så denne skribenten og forståsegpåeren, tok grundig feil i sin forhåndsanalyse 🙂 Millwall tok farvel med sin våte opprykksdrøm for denne sesongen, vi klatra opp til en enda tryggere plass på tabellen. Hva vi kunne fått til med vår gode form når koronaen stansa verden og Championship, vites ikke. Imidlertid lå det meste til rette for at vi kunne vært i området med opprykkssjanser. Dessverre kom vi halvdaue tilbake  når det ble åpna opp igjen 🙁 

I kveld halv 9 norsk tid er nesten ingen kamper uten interesse. Vi skal opp mot West Bromwich som holder den andre direkte opprykksplassen etter Leeds, som altså skal bryte håndbak med de store igjen. Baggies leder med kun ett poeng på både Brentford og Fulham, og må kanskje vinne kampen mot oss for å sikre seg direkte opprykk.

Samtidig har begge våre rivaler fra bydelene sør for oss, vriene motstandere. Brentford skal opp mot Barnsley hjemme, og med det presset bortelaget har for å unngå nedrykk - og den gode formen de viser! - er det ikke åpenbart at det blir en spasertur i Hyde Park for hjemmelaget. Fulham reiser til Wigan som på sin side har vært strålende etter nystarten, og som har passert oss på tabellen. Husk at Wigan lå lenge rundt og under nedrykksstreken. Avslutter de med stil får Fulham det veldig tøft!

Hvilke spillere får sjansen i dag på The Hawthornes? Kan godt være at Warburton satser på de samme som starta mot Millwall, eller han kan ta inn Hugill hvis denne er friskmeldt. Og hva med BOS som likevel ikke blir belgier, får han avslutte karrieren sin i QPR i kveld? Kveldens kamp blir ikke tatt lett på av verken spillerne eller Warburton, så jeg forventer en spennende kamp hvor vi er med på moroa. Har lyst til at vi ender opp med f. eks 2-2, for å være realist!

Takker omsider for en "ekstra lang " sesong, så ser vi hva vi står med når neste sesong starter om litt. Fortsatt god sommer 🙂