Av STEINAR SÆTHER

Badge CharltonHar skrevet det er par steder den siste uka, men likevel: Når Barnsley skåret det tredje målet forrige lørdag, begynte jeg å le! We are QPR! Riktig nok skårte vi to mål til men fem i eget nett forteller atter en gang hvor fotballskoa trykker. Så husker en at etter forrige fadese, mot skogvokterne, slo vi tilbake i neste kamp.

Charlton Athletic tar den korte turen fra sørøst i London til KPFS lørdag. Gutta fra The Valley begynte som de hadde fanden i hælene og var ei stund innafor sluttspillssona. Så kom hverdagen i Championship og i en lang periode har de hatt klister under skia. Per nå har de 6-6-10 og 28-30. Temmelige hjemme som vi er det, 4-3-5 og 15-14 - som igjen betyr at bortetallene er 2-3-5 og 13-16. Om en legger formen til grunn, er de divisjonens svakeste akkurat nå med 0-3-7 på de 10 siste. Vi har alt mulig med 2-2-2 på de siste 6, før det igjen 0-2-4. På tross av landmina sist er vi midt i haugen på alle mulige måter.

Gutta til manager Lee Bowyer sliter på flere fronter om dagen for skadesituasjonen er særs prekær. Hele 10 mann kan være ute lørdag! De fleste av disse ville vært aktuelle for førstelaget. Vi har kun Barbet, Rangel og Owens ute ettersom Kelly er i full trening igjen. Lumley får nok fornya tillit, dog.

Vanskelig å se hvem Charlton har på banen i denne kampen. Phillips er opplest og vedtatt målvakt, har stått alle 22 til nå. Lockyer og Purrington spiller i forsvaret, begge er skadefrie. På midtbanen er nok Pratley og Gallagher klare, resten er i det uvisse, og det samme gjelder i angrepet. Men Leko meldes klar og spiller antagelig.

Foruten det ekstreme skadeomfanget, har Charlton fire bortetap på rad mot oss. Generelt sliter Athletic på bortebane i London. 2-5-10 er de nyere tallene. På bakgrunn av dette skal et i følge Warburton, forbanna QPR-mannskap være klare favoritter. Begge lag er involvert i i gjennomsnitt 3 mål per kamp, og det trur jeg fortsetter nå.

Jeg forventer at vi tar styring på dette og vinner. 3-1 blir mitt tips.

Come on U Rssss!