Det føles tungt. Tap mot Leeds er liksom litt ekstra tungt i utgangspunktet, men måten det skjedde på her var av det bitre slaget. Her hadde man alle muligheter underveis og endte opp med ingenting.

Steve McClaren tok ut det samme laget som sist. Litt overraskende da disse 11 tapte 2-3 mot Hull, men han sender ut et signal om tillit til de gutta han har mest troen på. Det var ikke laguttaket som felte oss denne gangen.

Lumley stod bak backfireren Bidwell, Rangel, Lynch og Leistner. PÅ midten var det som vanlig Cameron og Luongo sentralt med Wszolek og Freeman på kantene. På topp var det Wells og Eze i rollen rett bak ham.

Blir overkjørt
Kampen blåses bokstavelig talt i gang. Vind og striregn så ut til å være rammen for oppgjøret, uten at dette la noen som helst begrensninger på et entusiastisk publikum.

Leeds kjørte på fra start av og kom til flere brukbare muligheter de første minuttene. Nærmest scoring var Hernandez da han klinket et innlegg fra siden rett utenfor fra hjørnet av femmeteren.

QPR fikk virkelig kjørt seg i innledningen, men klarte etterhvert og jevne ut banespillet. Da Eze fikk lagets første mulighet midtveis i omgangen begynte man å tro. Eze ble satt opp av Freeman, som gjenvant ballen høyt i banen, og avslutningen fra 25 meter krevde at Leeds-keeper Peacock-Farrell måtte strekke litt på kroppen.

Nahki Wells!!!
Kun minuttet etter at troen hadde meldt seg med Eze sin sjanse så skulle Nahki Wells legge ballen forbi Leeds-keeperen. Han gjør det meste alene da han mottar et høyt oppspill på høyresiden, vender av en Leeds-spiller før han "tupper" ballen forbi spiller nummer to. Da er han plutselig alene med Peacock-Farrell og avslutningen fra 16 meter med venstrebeinet er iskald nede i Leeds-keeperen sitt høyre hjørne.

En strålende scoring fra en spiss som viser seg stadig mer verdifull. Dette var Nahki sin fjerde scoring denne sesongen.

God kontroll
Etter scoringen har QPR tilsynelatende bedre kontroll på oppgjøret. Leeds kommer til lite muligheter og det hele er en midtbanekrig. Der er vi gode!

I hvert fall frem til Geoff Cameron blir skadet noen få minutter før hvilen...

Cameron går i en duell og lager frispark. Han fortsetter å spille og en Leeds-spiller går knallhardt inn i en takling på ham etter at dommeren har blåst. Han fullfører omgangen på redusert maskin og bar veldig preg av smellen han fikk. Vi mener nok at dommeren burde slått ned på taklingen han mottok når ballen ikke var i spill.

Utligning tre minutter på overtid
Med Cameron redusert så mister QPR taket på midtbanen. Leeds presser på og får også resultat etter 48 minutter spilt i den første omgangen. Et typisk "møkkamål" som gjerne oppstår når man blir presset. Flere avslutninger blir blokkert, men tilslutt så ender ballen hos Kemar Roofe som bare forlenger den inn i hjørnet fra fem meter. Lumley har ingen mulighet.

Scoringen så øyeblikkelig ut som offside, men reprisen viser at "BFG" Leistner tar duellene på femmeteren og opphever en eventuell offside.

Lagene går til pause med 1-1, noe som selvsagt var kjedelig sett med QPR-øyne. Hadde vi bare klart å holde ut til pause!

Cameron ble igjen i garderoben
Etter pausen kom aldri Geoff Cameron på banen igjen. Josh Scowen tok hans plass på midten.

Igjen var det Leeds som tok kommandoen fra avspark. Etter 52 minutter så peker dommer Peter Bankes på straffemerket. Straffen er av det svært tvilsomme slaget. En ball blir slått i bakrom mot Roofe og Leistner kommer i lange klyv for å innhente ham. Ballen går etter "duellen" inn i klypene på Lumley. Roofe roper på hands og reprisen viser at det muligens (ikke sikker jeg altså...) er kontakt med hånden til Leistner, men det ser ut til å være helt uten intensjon.

Igjen er det Kemar Roofe som skal få æren av å sette ballen inn bak Joe Lumley. Hans andre for kampen, og hans sjette mål mot QPR på de tre siste oppgjørene lagene har hatt. Han scoret nemlig hat-trick på Loftus Road i fjor samt enda en gang på Elland Road.

En kuriositet er at dette er den første straffen Leeds er tildelt på 58(!) kamper!

Typisk nok mot oss.

Wells aktiv
Etter scoringen er det Leeds som fortsetter å ha banespillet og til tross for at vi "slenger" innpå både Bright Osayi-Samuel og Matt Smith så klarer vi ikke finne nettkjenning og utligning.

Nærmest er vi ved Nahki Wells ved to anledninger. Den første er strålende da Angel Rangel, som forøvrig haltet av banen skadet etter kampslutt,  lurer sin mann langs dødlinjen og finner Wells de berømte 45 gradene ut i banen. Wells drar til fra 12 meter, men avslutningen havner godt over tverrliggeren.
Den andre skaper Wells selv da han drar seg inn fra venstresiden og avslutter fra hjørnet av 16-meteren. Han skrur ballen mot lengstehjørnet med god kraft og ballen går centimeter utenfor stolpen.

Bortsett fra dette skaper QPR ikke all verden, selv om det kommer en brukbar mulighet rett før slutt da Luongo først skyter og Bidwell prøver å plassere ballen etter blokkering fra forsvaret. Leeds-keeperen er med på notene og får tippet ballen over til corner.

Fortjent?
Leeds har mye av spillet og kanskje også de beste sjansene. En god Lumley redder et par viktige forsøk, men likevel føles det helt utgjort at vi taper denne matchen. Vi legger ikke skylden på dommeren, men han var helt klart involvert. Vi mister Cameron på veldig ugunstig tidspunkt, og slipper også inn mål i etterfølgelsen av dette.

Ingen av oss var vel overrasket når dommeren pekte på 11-meters merket?

Ikke ufortjent at Leeds vinner, men gudene skal vite at det er gutta våre jobbet og slet i 90 minutter. Det hadde heler ikke vært noe å si på om de hadde kronet det hele med ett poeng, eller tre for de mest optimistiske og blåøyde av oss!