Av ALLAN KLO

Redknapp stilte med en så godt som uforandret førsteellever etter seieren i Birmingham lørdag, der Will Keane erstattet Kevin Doyle på topp i en 4-1-4-1 formasjon. Sistnevnte fikk en smell mot Birmingham. Skaden er imidlertid ikke verre enn at han er ventet tilbake i spill i løpet av kort tid.

Gjerrige lag
Det var på forhånd ventet et jevnt og gjerrig oppgjør mellom de to eneste lagene som står med 15 smultringer hver denne sesongen.

Jermaine Jenas var den som fikk den første sjansen. Et fint framspill fra Armand Traore ble imidlertid ikke tatt godt nok vare på. Men pluss i boka til Jenas, som har spilt seg opp de siste kampene.

Hoilett rakk å teste Brighton's keeper med et fint skudd halvveis ut i omgangen.

Den beste muligheten var det Morrison som sto for. En fin enkeltprestasjon endte opp med en flott skudd mot krysset, men hjemmelagets keeper var som katt etter skuddet, som hadde fortjent en bedre skjebne.

2. omgang
Omgangen startet på lurvete vis med flere feilpasninger fra begge lag. Joey Barton sliter fremdeles med cornere. Mysteriet er hvorfor han får lov til å drive med dette.
Redknapp har åpenbart ikke tenkt å gjøre noe med det faktum at fyren sliter på dødballene.

Det ble etter hvert god fart i kampen, der vi kom til flere sjanser det første kvarteret. Spesielt skuddet til Traore fra 20 meter var detsus over, og hadde kurs helt nede ved stolperota. Keeperen måtte strekke seg i full lengde og slo ballen ut til corner.

Hoilett hadde tre gode muligheter denne delen av kampen, men ser sjelden ut til å ha det lille ekstra som skal til for å sette skuddet på riktig sted.

Resultatløs dominans
QPR-dominansen var stor, og Brighton's første skudd på Rob Green kom etter 20 minutters spill.
Men hjemmelaget var nå med i kampen, og knappe kvarteret før slutt kom hjemmelagets første scoring.

Assou-Ekotto var ikke på post, noe som førte til at hjemmelaget slapp gjennom på høyresiden. Innlegget traff en fullstendig umarkert Ulloa som fra to meter kunne tuppe ballen i mål.
Ufortjent? Selvsagt ikke. Effektivitet er også et kvalitetsstempel, så får andre kose seg med statistikk om ballbesittelse til de blir blå i ansiktet.

Etter dette kom både Morrison og Keane til gode sjanser. Sistnevntes knallharde volley fra 12 meter gikk imidlertid rett på keeper.

Punktum
Noen minutter før slutt kom spikeren i kista, da Traore ga bort en unødvendig corner. Steven Ward strakk fram en fot på det påfølgende innlegget, og ballen gikk utagbart til venstre for Green.

Vi kan gnæge hull i tapetet over de tapte sjansers kamp, for med en noenlunde normal uttelling ville vi ledet dette oppgjøret før Brighton fikk blåst opp badeballene. Men vi sliter voldsomt med de siste millimetrene. Når vi i tillegg møter lag som holder et betydelig høyere nivå enn det vi møtte lørdag, blir vi fortjent straffet for tellefeil i egen 16-meter.

Leicester vant stort mot Barnsley og ser nå ut som det sikreste opprykkskortet til Premier League. Vi får bare stikke fingeren i jorda og innse at playoff er det mest realistiske vi kan håpe på. For om ikke Burnley snart går på en smell, er også den andre opprykksplassen okkupert.

Fakta
Brighton - QPR 2-0 (0-0)

QPR: Green, Onuoha, Dunne, Hill, Assou-Ekotto (Maiga 78), Traore, Barton, Jenas, Hoilett, Morrison, Keane.
Benken: Murphy, Hughes, Kranjcar, Henry, Benayoun, O’Neil.

Tilskuere: 28.019
QPR-fans: 1.976