Av STIAN KARLSEN

Ian Holloway har fullført sitt første halvår av sin kontrakt som strekker seg over to og et halvt år. Resultatene har mildt sagt vært varierende og laget står fremdeles i fare for å rykke ned med to serierunder igjen å spille.

Resultatene skal gå mot QPR, men med tap i helgen mot Nottingham Forest samtidig som Blackburn vinner sin kamp, så kan det bli en neglebiter av en reise til Carrow Road i møte med Norwich for sesongens siste kamp. Det er ingen tvil om at Holloway føler presset. 

- Jeg jobber for fremtiden min. Jeg har to år igjen av min kontrakt, men hvis vi rykker ned så ser jeg ikke for meg at jeg blir værende her for å være helt ærlig

- Hvem er under mest press av samtlige? Ser det ut som jeg bryr meg? Selvsagt bryr jeg meg. Ingen bryr seg mer enn meg, og jeg forsøker bare å få oss til å vinne kamper

- Ett poeng eller en seier mot Forest hjemme betyr at vi spiller i championship også neste sesong. Da kan vi få arbeidsro og starte på nytt. Vi må gjøre tingene riktig. For seks kamper siden trengte vi én seier, og det gjør vi fremdeles. 

QPR har ikke tapt syv kamper på rad, utenfor toppdivisjonen, siden oktober/november 1955. La oss håpe vi unngår å kopiere den "bragden" på lørdag. 

U R´sss