Av STIAN KARLSEN

Tingenes tilstand var for god til å være sann. Vi fremstår som et samlet positivt kollektiv om dagen, men det gjelder selvsagt ikke 100% av spillergruppen. 

Steven Caulker ble arrestert og siktet for å ha nektet utåndingsprøve etter en hendelse tidlig søndag morgen. Dette er fjerde gangen han er i kontakt med politiet, men det som virkelig er bekymringsverdig er at det kun er under en måned siden sist gang. 

Den gangen forstyrret han offentligheten med å kaste ulike objekter på mennesker som passserte ham på undergrunnsstasjonen Clapham Junction. 
Det hele endte med at han innrømte forholdet og ble dømt til 650 pund i bot + 85 pund i saksomkostninger. Ikke rare straffen for en mann som tjener £40.000 i uka på å "spille" fotball. Det har han forøvrig ikke gjort siden oktober. Offentlig har han vært ute med en hofteskade siden den gang. 

Klubbens ser på sanksjoner
Han får minimum 2 ukers lønn i bot. Det er faktisk den maksimale boten klubben kan gi ham i form av lønn. Det som er sikkert er at QPR er i ferd med å miste tålmodigheten med Caulker, og at han har 16 månedere igjen av sin kontrakt. Hvilke muligheter som ligger i kontrakten ellers blir bare spekulasjoner. 

Han er nå den spilleren i klubben som tjener desidert mest etter at Sandro forsvant i januar. Caulker selv var svært nær en overgang til russisk fotball, men overgangen (lånet) strandet i 12 time. 

Prøvelse for Holloway
Dette er garantert en prøvelse for managerteamet. Hva som virkelig foregår blir nok holdt internt. Holloway hadde en lignende utfordring forrige gang han satt som manager. Den gangen var det Clarke Carlisle som skapte overskriftene. Uten sammenligning av Caulker og Carlisle forøvrig, men Holloway har erfaring med å håndtere denne typen saker. Det kan nok komme godt med!

Vi krysser fingrene for at Steven Caulker finner ut av dette og får den hjelpen han trenger, for dette er ikke lenger tilfeldigheter. 

Vi krysser også fingrene for at det er tilfeldig at det har oppstått to hendelser med Caulker etter at Ravel Morrison returnerte til klubben. Vi skal ikke tillegge Morrison noe skyld her, men at gutten generelt er en urokråke er viden kjent. Han har heller ikke spilt all verden av fotball siden han returnerte til London. 

U R´sss