Av STIAN KARLSEN

Etter 1-3 mot Middlesbrough på lørdag, det tredje strake tapet, og 10 ligakamper uten seier så begynte ryktene og florere. 

Søndag kom bekreftelsen på at Neil Critchley har forlatt managerstolen med umiddelbar virkning. Det ble totalt 12 matcher som manager i QPR for Critchley. Det ble seier i hans første kamp da laget vant 1-0 i Preston midt i desember. Siden har det blitt magrere og magrere de neste 10 seriematchene, og med cupexit for Fleetwood i januar så kom altså det totale antallet kamper opp i 12. 

1-5-6 ble den totale statistikken, noe som tilslutt ikke ble holdbart for styre og stell (og supportere...) 

Klubben kommer med de sedvanlige uttalelsene i etterkant om at Critchley har opptrådd med høy arbeidsmoral og proffesjonalisme gjennom den tiden han har vært i klubben. De er likevel kommet til et punkt hvor de måtte ta affære med bakgrunn i de sportslige resultatene. 

Neil Critchley sin etterfølger er ikke annonsert, men det virker relativt åpenbart at Gareth Ainsworth er mannen de jobber for å få inn. Om de lykkes gjenstår å se... 

VI ønsker Neil Critchley lykke til videre med sin managerkarriere, men det tar nok ikke så lang tid før han er glemt på Loftus Road. Vi er dessverre, nok en gang, i en periode hvor vi "spiser" managere.