Av STEINAR SÆTHER 

Arrgh! Vi trengte ikke en rævva kamp nå etter å ha tapt to gode kamper før det. Om vi hadde fortsatt den gode trenden med godt spill, ville poengene kommet temmelig snart. Men når vi framstår som vi gjorde mot Terriers, fortjener vi ikke mer enn det vi fikk, ikke en dritt!

Legg forøvrig merke til at hvordan våre motstandere forstår spillet vårt, styrker og svakheter. Vi var veldig gode i begge førsteomgangene mot Brentford og Bristol City, i andreomgangene hadde de gjort endringer som betød mindre plass til BOS, vårt fremste angrepsvåpen. Huddersfield hadde en plan om å stoppe særlig BOS allerede fra kampstart. Dette må Warburton og hans lag på sidelinja finne ut av. Vi må ergo ha en plan B - og gjerne en C.

Hva driver de egentlig med i området rundt The Den? Først, for de som ikke har vært og sett Millwall hjemme, så ligger Millwall helt ved bredden av Themsen i utkanten av distriktet Poplar, sør for elva. 

Siste halvdel av 1800-tallet var det flere skipsbyggerier langs hele elva, fra munningen og innover, så også ved Millwall. Arbeidsplassene lå side om side ved elvebredden. I 1858 ble det bygd et skip, SS Great Eastern, som var sitt største i sitt slag - og skipsbyggeren ikke før det var for sent, forsto at båten var for stor til å manøvreres på elva. For å gjøre den historien kort, så fins det den dag i dag flere etterlatenskaper fra båten som vi kan bivåne ved de nåværende dokkene. Under bombingen av London i andre verdenskrig, ble for øvrig området truffet av store mengder tysk ammunisjon. Ødeleggelsene var deretter.

Kan også nevne at mange synes det er ubehagelig å bli forbundet med navnet Millwall. Det kommer av ryktet som supporterne av klubben hadde i mange, mange år. Når disse skal snakke om hjemstedet eller arbeidsplassen sin, velger de heller å si at de bor eller arbeider på The Isle of Dogs eller helt enkelt Docklands. Evig eies kun... Resten kan dere!

Det er to lag i dårlig form som skal kives på The Den i kveld. Millers er nummer 14 med 4-8-4 og en form som sier 5 på rad med U, før de seinest har to tap på rad. Vi har tre tap etter hverandre nå. 

Manager sør for elva er den gamle spilleren Gary Rowett. Han fortsetter trenden med litt gammeldags stil - lempe lange baller opp mot spissene, samt tøft duellspill. Blir ikke skåra mange mål i kampene av den grunn, 13-13 er tallene, på 16 kamper. 

I mål har ikke overraskende Bialkowsi tillit - en god keeper på dette nivået. 5 mann spiller mye i forsvaret: Skotten Wallace, Malone, Hutchinson, Romero og Cooper. Midtbanen er ofte besatt av 4 mann, engelskmannen Wallace (5 mål), Woods, Thompson og Leonard. Angrepet er kanskje det mest tamme i hele Championship. "Hele" 3 mål har til sammen 7 spillere produsert! Digre Mattieu Smith ser mer ut som Frihetsgudinnen enn en målfarlig spiss!

Skader og slike ting:  Millers vil savne to, og det er spørsmål rundt tre. For oss er Amos til... Ja, si det! Vår egen Wallace er det tvil rundt. Men som alltid i denne hyperhektiske perioden, det vil bli endringer fra kamp til kamp uansett.

Mitt håp er at vi bruker spillere med god fysikk, og som samtidig har lette bein. Vi veit at fysikken er i orden hos hjemmelaget. Lite mål er å forvente, kan være at det ender 0-0, som blir mitt hovedtips. Alternativt, første målet vinner. Men det kan være at målene renner inn; for15 måneder siden vant vi 2-1 samme sted, og på egen bane hele 4-3 til oss. Tror likevel ikke det skjer i kveld.