Jimmy Floyd Hasselbaink sitt laguttak bar ikke bud om målfest på Loftus Road, og det ble det da heller ikke. Denne gangen stilte vi uten ren spiss da Polter ble benket til fordel for Phillips i rollen på topp. Tozser tok plass på midtbanen for Phillips. I tillegg var det to andre endringer som var gjort siden boxing day da Hill var tilbake i forsvaret og erstattet Angella, mens Sandro tok plassen til Faurlin på midten.

Lite overbevisende
Dagens motstander, Huddersfield, ligger som forventet et godt stykke på nedre halvdel av tabellen. Det var likevel bortelaget som tok kommandoen på Loftus Road fra avspark.

70%-30% i ballbesittelse til bortelaget i den første omgangen forteller om trauste saker fra QPR. Det ble ikke veldig mange sjanser av det hele. Nakhi Wells var livlig på topp for Huddersfield og nærmest med en heading cirka midtveis i omgangen.

Vår formspiller og største offensive trussel er Junior Hoillet (det var en setning jeg aldri trodde skulle komme) og han var nærmest for QPR rett før pause med et skudd fra 20 meter. Avslutningen strøk dessverre  tverrliggeren på oversiden.

Hoillett var nærmest for QPR i første omgang

0-0 til pause
Det var neppe høye odds på 0-0 til pause. Det positive er at QPR nå har holdt nullen i førsteomgang tretten(!) strake ligakamper. Det vitner om at vi har et solid defensivt fundament å bygge på, men skal man underholde og vinne kamper så er man tvunget til å ta noen sjanser. Det er vi rett og slett ikke i stand til uten Charlie Austin på banen.

Ingen endringer
Det var ingen endringer på noen av lagene da de kom på banen etter pausen. Hoilett avsluttet førsteomgang livlig og fortsatte trenden i starten av den andre, men sluttproduktet blir lite fruktbart. Han treffer altfor sjeldent innenfor stengene.

Polter entret banen med 25 minutter igjen å spille da Sandro hadde gjort sitt for ettermiddagen. Polter tok spissplassen mens Phillips gikk ut på sin vante kantplass. Fire minutter senere var Fer ferdig for dagen og ryddet plass til Chery. Kunne byttene løfte QPR?

Huddersfield press
Byttene fikk ingen umiddelbar effekt. QPR fikk ikke tak i kampen og ble til tider presset hardt av Huddersfield. Presset resulterte i uttallige dødballer mot, men forsvarsjobben ble utført prikkfritt og sørget for at det fremdeles stod 0-0 på resultattavlen.

Siste bytte og ledelse
JFH gjorde sitt siste bytte etter 77 minutter da Phillips gikk av banen til fordel for Jay Emmanuel-Thomas. Hasselbaink ville gjøre et forsøk på å få med seg alle poengene, og fikk ønsket resultat knappe tre minutter senere. Polter scoret sitt første seriemål for QPR da han skled inn ledermålet fra kort hold etter 80 minutter.

Heldig ledelse, men ikke mindre deilig av den grunn. Nå var det et eneste fokus som var gjeldene; holde nullen!

Frispark og utligning
Fem minutter etter ledermålet fikk Huddersfield frispark i farlig posisjon fra drøye 20 meter. Nakhi Wells tok oppstilling og curlet inn utligningen bak Green. QPR hadde igjen kastet bort en ledelse. Bittert, men langt fra utfortjent.

I sluttminuttene var det Huddersfield som var nærmest å ta med seg alle poengene. Scannell var nær dypt inne i overtiden, men Green var på plass og sikret at QPR i alle fall fikk med seg det ene poenget. Det endte 1-1 etter fem minutter tilleggstid på Loftus Road.

Lang vei å gå...
JFH har fremdeles tilgode å vinne som QPR-manager etter sitt femte forsøk. Spillemessig så var dette en forestilling som ikke bærer bud om umiddelbar bedring. Det er en lang vei å gå før vi kan utfordre playoff-plassene, og kanskje er det til det beste at vi bygger lag med tanke på litt mer enn en sesong av gangen. Små steg, kontinuitet og fornuft er terminologi som ikke har vært brukt i QPR de seneste årene. På tide å ta det i bruk.

Jula har uansett vært skuffende og vi setter alle kluter til for at pila i 2016 snur. Føler at vi fortjener det...

QPR-Huddersfield 1-1 (0-0)
Mål: Polter (80), Wells (86)

QPR: Green. Onuoha, Hall, Hill, Konchesky, Henry, Sandro (Polter 65),Tozser, Phillips (JET 77), Fer (Chery 69), Hoilett,