Av DAG HÅKON HELLEVIK

Vil du være med på dette må vi ha en mailadresse. Kun på den måten kan du inviteres som deltager. Send en mail til Allan Klo: alla-k@online.no, og du vil få tilsendt en invitasjon til møtet. Siste frist for å gjøre dette er innen 15:00 onsdag 24 mars. 

Nick er en QPR-supporter som har landet drømmejobben, ikke bare får han se alle kampene vi andre for tiden er utestengt fra - han får til og med betalt for å gjøre det! Han har forlengst forstått at både QPR og strømmetjenesten har mange tilhengere i Norge, og han har ikke minst fått med seg at vi nå har en nordmann som en av støttespillerne på laget. 

For ert par år siden brakte vi et intervju med Nick i Superhoops. Hvis du har lyst til å vite litt mer om ham før nettmøtet kan du finne den artikkelen her.

Møtet med Nick er imidlertid bare for inviterte medlemmer av supporterklubben, og hvis du ønsker en slik invitasjon må du melde fra på forhånd. Derfor er det viktig at du leser hele denne artikkelen til bunns!

20 Nick London.png

Vi kommer til å benytte Microsoft Teams, som litt enkelt forklart er et digitalt konferanserom med lyd og bilde. Programmet (som er gratis) er det mest utbredte i dag, er enkelt i bruk, og kan benyttes både for smarttelefon, pad eller PC. Nedlasting kan gjøres her: https://www.microsoft.com/nb-no/microsoft-teams/download-app

For god lyd, benytt øreplugger/hodetelefoner - aller helst med innebygd mikrofon. Dette gir best lydkvalitet, spesielt om du ønsker å stille spørsmål i møtet. Om det ikke er mikrofon i hodetelefonene/ørepluggene, vil datamaskinens/telefonens egen mikrofon være i bruk.

Når man ikke skal snakke selv er det viktig at mikrofonen ikke er slått på. Det er et eget symbol for dette, der en strek over symbolet betyr at mikrofonen er dempet.

Når man vil si noe, «rekk opp hånda». Ja, det er en egen funksjon for dette i programmet som enkelt kan hentes fram. På den måten kan møteleder ha kontroll med de som ønsker å stille spørsmål til Nick.

Funksjon Teams
"Rekk opp hånda" er nummer tre fra venstre, og mikrofon nummer tre fra høyre.
Illustrasjon viser at mikrofonen i dette tilfellet er dempet/muted.

Noe av dette du er usikker på? Send en mail til Allan, aller helst i god tid før møtestart. Spørsmål og teknisk hjelp i minuttene før møtet starter vil neppe bli besvart.