Av STIAN KARLSEN

La oss begynne med de dårlige. James Perch er ute med skade. Han pådro seg en kneskade i kampen mot Hull på lørdag (en kamp han fullførte). I sluttminuttene så hoppet kneskålen ut av posisjon. Det er uvisst nøyaktig hvor lenge han er ute, men det snakkes om måneder før han er spilleklar igjen. 

El-Khayati borte
Det ble onsdag kjent at Nasser El-Khayati har blitt enig med QPR om å kunnde forlate klubben vederlagsfritt. Det vil si at kontrakten ble "revet i stykker" og El-Khayati kunne finne seg en ny klubb. "Kunne" er nøkkelordet da El-Khayati signerte for ADO Den Haag allerede senere samme dag.

ADO Den Haag er klubben som han var på utlån til siste halvdel av forrige sesong, hvor han imponerte med 5 mål på 12 kamper. I QPR ble det 22 kamper og ett mål. Målet var avgjørende da han satte inn 2-1 på overtid og sikret tre poeng for QPR mot Charlton i april 2016. Under Holloway har El-Khayati vært langt nede på listen over spillere som figurerer i troppen, og således er det vel like greit at klubben lar ham gå. 

Ny spiss?
Ryktene går på et par spillere. Blant annet ser man på muligheter for å få inn en forsvarer ettersom James Perch nå er skader. Det mest nærliggende å tro på er likevel en spiss. Paul Smyth fra Linfield er kanskje det mest aktuelle alternativet og klubbene skal være så godt som enige om en overgang. 19-åringen står med 14 mål på 22 opptredener for den nordirske klubben. 

En annen som er nevnt er svenske Saman Ghoddos som spiller for Østersund i Allsvenskan. Det skal ha vært lagt inn et bud på mellom 15-20 millioner for svensken. De sies at den svenske klubben avslo og krever bortimot det dobbelte sor spissen som viser storform for tiden. Østersund tok seg til Europaligaen gjennom å slå PAOK i går. Laget vant 2-0, og begge målene var signert Ghoddos. Østersund gikk videre på bortemålsregelen etter å ha tapt 3-1 i Hellas. 

Det går mot en spennende uke før overgangsvinduet stenger neste torsdag. 

U R´sss

Her er Nasser El-Khayati sitt mål i QPR-drakta. Skulle gjerne sett flere av dem!