Av STEINAR SÆTHER

Det er når en ser for seg et tap, som jeg gjorde mot Boro sist, at seier`n føles best. 2-1 var fullt fortjent, og egentlig i minste laget. Dermed kan det hende vi snudde en kort periode med poengtap til en ny en med poenghøsting.

Første steg på den ruta er motstanderen vi må hate mest av alle å møte på deres egen bane. City Ground i Nottingham har vært håpløs, 0-4 der forrige sesong understreker det  0-14-20 er ... er ... er ... Vil ikke si det engang!

Skogvokterne skal ha kapasitet til å kjempe innafor sluttspillssonen, så langt har det blitt 2-3 uavgjorte for mye. De er nummer 7, kun ett poeng bak nevnte Boro, med 35 poeng. Tallene er 8-11-3 og 32-22 totalt hvorav 5-4-2 og 13-9 hjemme. Sånn sett ingen umulig oppgave altså.

Spanske Karanka er manager og har ei dugelig gruppe skogvoktere å plukke et lag fra. Pantilimon har stått alle kampene bakerst. I forsvaret har 6 spillere 10 kamper eller mer å vise fram fra høstens CV. Vår tidligere favoritt(?) Jack Robinson er en av dem. Midtbanen består som oftest av Carvalho, Cash, Osborn og Colback. Fremst har de ligaens toppskårer Grabban, han står til nå med 14 mål. Han har som oftest med seg Lolley, som ikke bare har 6 mål men samme antall målgivende pasninger - og det samme har Carvalho. Klarer vi å ta disse 3 ut av kampen... Sukk!

Foruten den tragiske statistikken der oppe er det ingen andre skjellsettende tall å bry seg om.

Av skader har Karanka litt hodebry i forsvaret. Figuereido er tilbake etter 3 kampers suspensjon. Men 2-4 andre kan være ute. McClaren har garantert Cameron, Hall, Rangel og Baptiste ute. Lynch blir visstnok klar. Sånn ser det altså ut seint fredag kveld.

Kan vi forvente noe annet enn tap her da? Det er nok førstevalget mitt dessverre, mens håpet om en U lever litt "baki der". 2-1 til Forest leder på 1-1, er en annen måte å si det på.