Leroy Fer var tilbake i startoppstillingen for første gang på over to måneder. Ellers var det lite overraskende over uttaket til Chris Ramsey på Anfield lørdag ettermiddag.

Green, Hill, Caulker, Dunne og Onuoha skulle sørge for at vi holdt tett bakover.

Sandro, Barton, Phillips og Henry på midtbanen, mens Fer fikk rollen som hengende spiss bak Charlie Austin.

Historisk sett sjanseløse
Ser man historisk på prestasjonene som har blitt utført av QPR på Anfield, så kan man skjønne at troen på poeng ikke var all verden. Hele 19 av 22 kamper har endt med hjemmeseier, mens QPR har vunnet en stusselig gang i 1991. Historien hadde vi altså mot oss og presset hadde økt ytterligere ettersom Leicester hadde fikset 3-0 mot Newcastle tidligere på dagen. Det eneste som var bra nok var tre poeng.

19 minutter
Etter at QPR hadde vært fullt på høyde med de helrøde, kanskje til og med bedre, i innledningen så var det Liverpool og Coutinho som tok føringen i målprotokollen. Coutinho mottok ballen på 16 meter, la ballen til rette og curlet den inn utagbart i Robert Green sitt venstre hjørne. Bra prestasjon av Coutinho og akkurat hva vi har blitt vant til denne sesongen.

Liverpool var nærmere 2-0 enn QPR utligning før pausen. Nærmest var et Gerrard-frispark som en meget god Green fikk avverget.

Ett bytte i pausen
Caulker måtte ut i pausen med en skade i hånden. Yun Suk-Young kom inn og tok plass på venstreback, mens Hill ble trukket inn som midtstopper.

Liverpool startet best de siste 45 minuttene. Både Lallana, Lambert og Sterling kunne ha økt ledelsen på fine sjanser i omgangens første halvdel. Matthew Phillips fikk QPR sin første mulighet midtveis i omgangen, men skuddet fra 25 meter hadde Mignolet få problemer med.

Utligning
Etter 73 minutter utligner QPR etter en flott corner av Joey Barton. Leroy Fer får stå merkelig alene på 10 meter og klinke til på halvvolley. Ballen går omtrent midt i mål, men der er hverken keeper eller forsvarere og utligningen er et faktum. Fer sin feiring av målet var å vise sin t-shirt under drakten med påskriften "Stay strong Family Ferdinand". Rio Ferdinand mistet tragisk sin kreftsyke kone, Rebecca, på fredag.

Ikke troen
Dette scenariet av en kamp hadde vi vært ute for mange ganger denne sesongen, så veldig optimistisk turde ikke undertegnede bli. Glad for scoring, men regnet med at det likevel ville gå galt. Det gikk omtrent fem minutter før beina var mer enn godt plantet på jorden igjen. Nedum Onuoha måtte ty til ulovligheter mot Skrtel og dommeren pekte på 11-meter´n. "Akkurat som forutsett" tenkte man.

Strålende redning
Robert Green hadde ikke tenkt til å gi seg uten kamp og dro frem en kanonredning på den påfølgende corneren fra Gerrard. "Skal det likevel være mulig da?"

Neida, nye fem minutter senere så kom det andre gule til Onuoha og dermed var kampen over for ahns del, og etter nye fem minutter kom den avgjørende scoringen og Gerrard fikk sin revansj. Da var det tre minutter til full tid. Gerrard gikk opp i luften på en Coutinho-corner og headet ballen kontant inn bak Green. "Samme gamle visa"

Bestemann
Robert Green kommer man ikke utenom denne kampen. Tar det han skal og enda noe til, pluss straffe.
Av de 10 som var ute på banen var Joey Barton av de beste, samtidig skal Leroy Fer ha ros for innsatsen når man tar hans matchtrening som grunnlag til vurderingen.

Nå er det championship som gjelder, selv om det fremdeles finnes teorier. Da må vi vinne de tre resterende kampene (når vant vi tre på rad i Premier League sist?) og selv da kan vi rykke ned. Undertegnede er oppgitt og frustrert, men har bestemt seg for å nyte de siste kampene. Det kan bli lenge til neste gang vi spiller i Premier League.

LIVERPOOL-QPR 2-1 (1-0)
Mål: Coutinho (19), Fer (73), Gerrard (87)
Rødt kort: Onuoha (82)

QPR: Green, Hill, Dunne, Caulker (ut 45 Yun inn), Onuoha, Barton, Henry (ut 71 Zamora inn, Phillips, Sandro, Fer, Austin
Ubenyttede innbyttere: McCarthy, Wright-Phillips, Kranjcar, Hoilett, Grego-Cox