Av STEINAR SÆTHER

Samme gamle leksa! Ei tidlig skåring imot og vi var på hælene.

Chair sitt skudd som det måtte en flott redning for å holde ute, er egentlig det eneste vi kan skryte av fremover på banen. To seine mål til og det ser ikke bra ut. Coventry har spillere som når de har dagen, er blant de aller skarpeste i Championship.

Vi ga dem mulighetene og de tok dem. Om det kom noe positivt ut av denne serierunden, må det være at kun Blackpool vant (over Wigan) og Reading klarte ett poeng mot allerede serievinner Burnley. Det betyr at Wigan sitt håp nå er ytterst lite, mens Blackpool har fornyet håp fra sin nest siste plass. Reading etter seks poeng fratrukket er fortsatt tredje sist, Cardiff uten poengtrekk har samme poengsum på plassen over og tre mål bedre målforskjell. Vi har et poeng mer, 43, og Championships nest dårligste målforskjell.

Warnock sitt Huddersfield har også 43 og er åtte mål mindre dårlige enn oss. Sjuende og siste kandidat for nedrykk er altså Rotherham som nå har 45 poeng. Birmingham som er åttende lag fra bunnen har 50 poeng, så vi kan gratulerer John Eustace sitt mannskap med overlevelse.

Preston NE, West Bromwich, Coventry og nå Norwich. Dette er altså klubber som befinner seg rett bak plassene 5 og 6 som innehas av Blackburn og Millwall. Vi klarte ett poeng mot det presumptivt svakeste av dem, West Bromwich.

Norwich er nummer 10 før denne serierunden - med fire kamper gjenstående av sesongen.

Kanarifuglene er kun to poeng bak Blackburn og fire bak Millwall. Norwich kommer ikke på en høflighetsvisitt. Ut og inn i sluttspillsonen gjennom hele sesongen, så jevnheten har ikke vært veldig til stede. Tallene sier da også 17-10-15 og 55-47. Formen er også ujevn med 1-2-2 siste fem.

Lørdag var en fæl dag på jobben da Middlesbrough vant hele 5-1 hjemme. Tysk-amerikanske David Wagner er manager. Han er så fersk at han ble ansatt 6. januar i år. Han satser på Gunn i mål foran Krul. De har spilt 26 og 16 kamper. 4-2-3-1 også her i gården.

I forsvaret har mange godt med spilletid, f.eks Aarons og Hanley med 41 og 39 kamper. Men også Omobanidele, Byram, Gibson, Giannoulis og lånet vårt forrige sesong, McCallum, har bra med spilletid. På midten har 5 mann spilt mer enn 30 kamper, og blant disse er Gabriel Sara med 7 mål. Normalt ville en holdt et ekstra blikk på Dowell, men han er skadet - kanskje ut sesongen.

Fremst kommer en ikke utenom Pukki og Sargent. Disse skårer jevnlig, og har 10 og 12 mål hver seg. For Wagner er nevnte Gibson, MacLean og Dowell ute, mens 2-3 til har "knocks" og blir sjekket opp mot kampstart. JCS kan være tilbake før sesongslutt, dog ikke i dag. Roberts fikk ny kjenning med skaden sin og blir ikke klar enda. Og som alltid skjer det noe utover kampdagen...

Fortsatt liten tillit til laget. Norwich er på tross av middels form det beste laget på Loftus Road. Det er helt og holdent opp til våre elleve utvalgte å motbevise min fortsatt dystre spådom i denne kampen; at gjestene vil gå rett i angrep, og det liker vi jo ganske dårlig, ikke sant.

Etterord: Rotherham nærmer seg ny kontrakt etter 2-2 mot Burnley hjemme tirsdag, Huddersfield spilte 1-1, Wigan vant 1-0 borte over Stoke og Blackpool tapte 0-1 hjemme. Fortsatt 9 poeng å spille om etter denne serierunden. Bare sier det...

Come on U Rssss!