Men før vi kommer så langt kan vi fortelle at 8 innsendere klarte oktoberoppgaven, som gikk ut på å navngi to tidligere QPR-spillerne som har det til felles at begge har spilt for England og at 7 av 10 bokstaver i de to navnene er identisk plassert.

Svaret er - ikke overraskende - Phil Parkes og Paul Parker.

De som fant ut av dette var Øyvind Engelsjord, Lars Næss, Stig Løken, Bjørn Idar Hansen, Tore Berntsen, Knut Aksnes, Lars Ødemark og Magne Buset.

To runder før slutt ser stillingen slik ut:

4 lodd
Knut Aksnes
Tore Berntsen
Magne Buset
Lars Ødemark

3 lodd
Øyvind Engelsjord
Bjørn I. Hansen
Lars Næss
Frode Rekve

2 lodd
Viggo Aspås
Eivind Vasstrand

1 lodd
Stig Løken
Ola Vilbo Hanstad

Det er tett med andre ord, men vi lover en flerpoengsoppgave i desember hvor det er muligheter for spredning i feltet.

Ny oppgave
Novemberoppgaven krever at du følger litt på hva som skjer bak klussene i klubben i dag.
Vi spør: Hvilken tidligere QPR-spiller ble i sommer ansatt som trener i klubbens junioravdeling?

Regler
Hvert poeng gir ett lodd i en trekning som foretas ved nyttår. Du har større sjanse for å vinne hovedpremien (en QPR-trøye for sesongen 2012/13) jo flere oppgaver du klarer å løse. Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

I tillegg vil også den deltakeren som har vunnet flest lodd gjennom hele spørsmålserien få en oppmerksomhet når strek blir satt. Deler flere på den prestasjonen blir det loddtrekning der også.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for 2012/13 innen utgangen av 2012.

Svarfristen denne gang er mandag 26. november.