Av DAG HÅKON HELLEVIK

Cureton kom til W12 fra koreanske Busan i 2004, og var vår siste rekrutt fra disse breddegrader før dagens venstreback Suk-Young Yun. Vi har hatt en koreansk spiller i mellomtiden, men Ji-Sung Park ble hentet fra Manchester United.

De som visste dette var: Bjørn Idar Hansen, Gjermund Sægrov, Knut Aksnes, Lars E Næss, Magne Buset, Ståle Sunde, Frode Rekve, Eivind Vasstrand og Stian Karlsen. Stillingen etter tre oppgaver ser da slik ut:

3 poeng: Knut Aksnes, Lars Erling Næss, Eivind Vasstrand, Bjørn I Hansen og Magne Buset.

2 poeng: Stian Karlsen, Gjermund Sægrov, Frode Rekve

1 poeng: Stig Andersson, Tor Olav Dversnes, Ståle Sunde, og Per Thorstensen  

 I november har du sjansen til å score to poeng - for svaret vi vil ha består av to navn. Vi spør:

Hvilke to av de 116 som per idag (10. november) sitter som managere i klubbene på de fem øverste nivåene i engelsk fotball har spilt flest obligatoriske kamper for QPR?

Vi minner om reglene. Vi kommer med ny oppgave hver måned, og denne oppgaven er del av en sammenhengende konkurranse som går fra august til desember. Vi deler ut to premier, hver av dem en QPR-retrotrøye.

Hvert poeng du scorer underveis gir ett lodd i en trekning, og du har derfor større sjanse for å vinne jo flere oppgaver du klarer å løse. Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

I tillegg vil også den deltakeren som har vunnet flest lodd gjennom hele spørsmålserien få premie. Deler flere på den prestasjonen blir det loddtrekning der også.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for 2014/15 innen trekningen foretas.  Svarfristen for denne oppgaven er søndag 30. november. 

Svarene sendes til:

daghakon@besonet.ch

Skriv (og det er veldig viktig) NOVEMBERQUIZ i emnefeltet