Av DAG HÅKON HELLEVIK

Kevin har selvsagt langt flere kamper totalt, men som alle vil vite har han vært i klubben i to perioder. Hans første periode fra 1992 til 2000 teller ikke her, ettersom det nye århundre ikke startet før 1. januar 2001. Den store tusenårsfesten hadde kanskje de fleste av oss nyttårsaften 1999, men rent kalendarisk er dette faktisk et år for tidlig.

Dermed står vi med Martin Rowlands, som spilte 217 A-kamper for oss fra 2003 til 2012. Dette visste, eller gjettet, følgende deltakere: Knut Aksnes, Eivind Vasstrand, Gjermund Sægrov, Øyvind Engelsjord, Ronny Petersen, Frode Pettersen, Ståle Sunde og Frode Rekve.

Alle som svarte feil har sjanset på Kevin Gallen, og vi har heller ikke gitt godkjent til ham som mente at begge hadde like mange.

Dermed er vi over på høstsesongens nest siste oppgave, hvor det er mulig å hente to poeng. Utgangspunktet er at QPR hadde en spiller i sommerens EM, noe som ikke har vært særlig vanlig. Vi har faktisk hatt betydelig færre EM enn VM-spillere gjennom årene, så da Conor Washington spilte i sommer var han den første på lenge. En annen sak er at han da var så fersk i QPR at vi må si at han hadde kvalifisert seg gjennom sin innsats i Peterboro, og ikke i W12.

Da lukter vel de fleste lunta. Spørsmålet er: Nevn de to siste, før 2016 altså, som har kvalifisert seg til en EM-tropp gjennom sin innsats for QPR!

Årstall er ikke nødvendig, det holder med navn og nasjon, så det er fullt mulig å gjette hvis du er usikker.

Stillingen etter tre oppgaver;

Tre lodd; Knut Aksnes, Eivind Vasstrand, Gjermund Sægrov, Øyvind Engelsjord og Ronny Petersen

To lodd: Roy Hojem, Lars Erling Næss og Frode Rekve.

Ett lodd Frode Pettersen og Ståle Sunde

Vi minner om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas ved nyttår. Du har større sjanse for å vinne hovedpremien (en QPR-trøye for sesongen 2016/17) jo flere oppgaver du klarer å løse. Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den. I tillegg vil også den deltakeren som har vunnet flest lodd gjennom hele spørsmålsserien få en oppmerksomhet når strek blir satt. Deler flere på den prestasjonen blir det loddtrekning der også.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for 2016/17 innen trekningen foretas.  Svarfristen denne gangen er søndag 4. desember.  

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig!) NOVEMBERQUIZ i emnefeltet