Av DAG HÅKON HELLEVIK

Debuten til Kakay endte med 0-1 mot Ethiopia. Hans første kamp var lagets første i en kvalifiseringsgruppe for Afrika-mesterskapet, i en gruppe som også omfatter Kenya og Ghana. Om det blir sluttspill på Ossie og de nye vennene hans er heller uvisst. Det har ikke Sierra Leone kvalifisert seg til siden 1996.

Han er imidlertid kvalifisert til å være svaret på en oppgave hvor vi spurte om hvem som er den foreløpig siste QPR-spilleren til å debutere for et A-landslag. Vi fikk en del svar med god spredning, fra Josh Parker til Paul Smyth, men alle de andre foreslåtte kandidatene debuterte altså et år eller sju før september 2018.  

De som sendte inn riktig svar denne gangen var Roy Hojem, Magne Buset, Lars E Næss, Frode Rekve, Marius Troldmyr og Stian Karlsen.

Dermed har vi gjort unna høstens tre første oppgaver, og stillingen er;

3 poeng: Frode Rekve, Lars Erling Næss og Marius Troldmyr.

2 poeng: Roy Hojem, Magne Buset og Stian Karlsen

1 poeng: Ståle Sunde, Gjermund Sægrov, Tore Karlsen og Morten Pedersen.

 I kjent stil holder vi oss til samme tema når vi først har hektet oss på noe som funker, altså handler det om landslagsspillere enda en gang. Spørsmålet i november er enkelt og greit;

Hvem var QPRs to første engelske A-landslagsspillere?

Vi minner om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas etter nyttår. Vi deler ut bonuslodd dersom et spørsmål viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

Vi deler ut to hovedpremier, begge en QPR-trøye for sesongen 2018/19. Den som har flest lodd i potten vinner den ene premien, mens vi trekker en vinner av den andre. Så selv om du ikke vinner poengkampen har du større sjanse til å vinne en premie jo flere oppgaver du klarer å løse.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for sesongen 2018/19 innen 31. desember 2018.

Svarfristen denne gangen er fredag 30. november 2018 

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig) NOVEMBERQUIZ (i ett ord!!!) i emnefeltet