Av DAG HÅKON HELLEVIK

De som kom frem til dette var Jan-Inge Nilssen, Lars Erling Næss, Thomas Hyvik, Magne Buset, Knut Aksnes, Roy Hojem, Ronny Petersen, Ørjan Hestetun, Bjørn Idar Hansen, Gjermund Sægrov, Tore Berntsen, Frode Rekve, Arild Breistrand og Morten Pedersen.

Hele lista ser slik ut:

3 poeng; Knut Aksnes, Frode Rekve, Lars Erling Næss og Magne Buset.

2 poeng:       Thomas Hyvik, Tore Berntsen, Ronny Petersen, Roy Hojem, Gjermund Sægrov og Jan Inge Nilssen. 

1 poeng;       Tore Karlsen, Ørjan Hestetun, Bjørn Idar Hansen, Arild Breistrand, og Morten Pedersen.

Hvis noen mener å ha sendt riktig svar uten at de finner seg selv på lista, er det bare å protestere.  Hvis quizredaktøren finner en uteglemt mail, blir vedkommende godskrevet  poenget i etterkant.

Vi fortsetter i samme stil, også denne gangen med et spørsmål hvor svaret er å finne blant denne sesongens spillere. November betyr imidlertid at du må  komme opp med to navn, og at du får ett poeng for hvert av dem. Spørsmålet lyder:

Av alle som har spilt obligatoriske A-kamper for QPR (serie og cup) denne sesongen - hvem var den første - og hvem var den siste - til å ligadebutere i England?

Vi presiserer at vi snakker om de fire klassiske engelske ligadivisjonene, og at folk selvfølgelig kan ha ligadebutert for andre enn QPR. Dessuten setter vi strek for statistikken 2. november, ettersom det kommer til å gå noen serierunder av stabelen også mens dette spørsmålet ligger ute.

Vi minner som vanlig om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas etter nyttår. Vi deler ut bonuslodd dersom et spørsmål viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse det.

Vi deler ut to hovedpremier, begge en QPR-trøye for sesongen 2019/20. Den som har flest lodd i potten vinner den ene premien, mens vi trekker en vinner av den andre. Så selv om du ikke vinner poengkampen har du større sjanse til å vinne en premie jo flere oppgaver du klarer å løse.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for sesongen 2019/20 innen utgangen av desember.

Svarfristen denne gangen er søndag 1. desember 2019 

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig) NOVEMBERQUIZ (i ett ord!!!) i emnefeltet