Av DAG HÅKON HELLEVIK

Da har juryen sett igjennom svarene for sesongens første quizrunde, og ni av 14 bidragsytere startet konkurranseserien med full pott. Men, ingen bør deppe av den grunn, for denne konkurransen skal rulle helt til våren og det vil bli 18 poeng å slåss om før vi er ferdige!

Spørsmålet i oktober var hvilke tre i nåværende A-stall som alle hadde scoret i sin debut for QPR! Svaret er Lyndon Dykes, Sam Field og Andre Grey. Vi måtte presisere litt her, og si at «stallen» er de spillerne som har draktnummer for sesongen 2021/22. Sam Field er i stallen med draktnummer 15, selv om han når dette legges ut ikke har vært på banen denne sesongen. 

Vi fikk forslag på en del flere. Mac Bonne, som scoret i sin debut for et drøyt år siden er ikke i årets stall, han er på lån til Ipswich. Sam MacCallum scoret i sin kamp nummer fire for oss, så han er et stykke unna å være riktig svar. Charlie Austin scoret i sin «nydebut» i januar 2021, men ikke i sin «ordentlige» debut da han kom fra Burnley i august 2013.

Dermed ser resultatlista så langt slik ut:

3 poeng:       Knut Hauglum, Knut Aksens, Jostein Baustad, Stig Løken, Martin Skarstein, Magne Buset, Frode Rekve, Bjørn Idar Hansen og Johanna Sunde

2 poeng:       Ronny Pedersen, Gjermund Sægrov og Morten Pedersen

1 poeng:       Martin Oterholm og Roy Hojem

Som vanlig tar vi forbehold om at quizredaksjonen kan ha unnlatt å gi poeng til noen som har fortjent det. I så fall må dere gi beskjed, så skal redaktøren grave i gamle mailer og se om det er noen han har glemt.

Dermed er vi over på november, og vi skal ha tre navn til. Disse må du imidlertid litt lengre tilbake i historien for å hente: 

Spørsmål: Hvem er nummer to, tre og fire på rankingen over spillere med flest obligatoriske A-kamper for QPR? Svært mange husker at Tony Ingham har rekorden med 555 kamper, men her skal du komme opp med de tre som er rett bak ham på lista. Du trenger ikke oppgi dem i riktig rekkefølge, det holder at du har tre riktige navn.

Vi minner om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas etter sesongslutt. Vi deler ut bonuslodd dersom et spørsmål viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den. 

Hovedpremiene etter at serien er slutt, er QPR-Norway-trøya. Vi deler ut premier etter to kriterier. Den eller de med flest lodd i potten vinner på poeng, men en eller flere av de øvrige deltakerne kan dessuten vinne etter loddtrekning. I den trekningen får du ett lodd for hvert poeng du har scoret, så selv om du ikke vinner poengkampen er det en fordel å samle flest mulig riktige svar gjennom hele spørsmålsserien. Hvor mange premier vi til slutt deler ut kommer litt an på oppslutningen om konkurransen.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for sesongen 2021/22 innen sesongslutt. 

Svarfristen er tirsdag 30. november 2021 

Dagen etter drar vi i gang årets julekalender, så i desember er det den dere skal ha fous på. 

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig) NOVEMBERQUIZ (i ett ord!!!) i emnefeltet