Av DAG HÅKON HELLEVIK

 Nettquizen for oktober er tilbakelagt, og vi gir dere nå tre uker på å knekke nøtten for november.

 Høstens første spørsmål gjaldt hvilke spillere som har spilt for QPR i kalenderåret 2020 og som scoret for oss i sin debut for klubben. Macauley Bonne var eksempelet som ble gitt i oppgaven, så riktig svar er det tre andre som oppfyller kravet: Lyndon Dykes, Paul Smyth og Jordan Hugill.

Innsenderne som fikk tre poeng og full pott denne gangen var Magne Buset, Knut Hauglum, Tore Berntsen, Ørjan Hestetun, Knut Aksnes, Marius Troldmyr og Frode Rekve.

Allan Mardal, Joar Sunde, Morten Pedersen og Roy Hojem klarte to, og får nøye seg med to poeng. Disse hadde flere forslag til hvem tredjemann kunne være, men verken Ilias Chair, Nahki Wells eller Ryan Manning var riktig svar. Wells scoret riktignok i sin første kamp på Loftus, men det var i sin tid mot QPR, og ikke for. Hva Ryan Manning angår la han i sin debutkamp den målgivende pasningen som ga oss en borteseier i Wolverhampton, men det var Pawel Wszolek som var sist på ballen.

Men – i parentes bemerket – gi lyd hvis du mener at du har sendt rett svar og ikke er blitt kreditert. Quizredaksjonen lover da å grave en gang til i mailbunken.

I novemberoppgaven handler det om et foto. Det dere ser på denne siden er et lagbilde fra en helt annen klubb enn QPR. Det spiller ikke så stor rolle hvilken, men du bør se nøye på ansiktene. Oppgaven er: Navngi tre spillere fra dette fotografiet som også har vært i QPR – enten før eller etter at dette bildet er tatt.

thumbnail_etellerannetlag.jpg

Det eneste tipset vi røper er at det denne gangen ikke handler om spillere fra kalenderåret 2020...

 Vi minner om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas etter nyttår. Vi deler ut bonuslodd dersom et spørsmål viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

Vi deler ut to hovedpremier, begge en QPR-Norway-trøye. Den som har flest lodd i potten vinner den ene premien, mens vi trekker en vinner av den andre. Så selv om du ikke vinner poengkampen har du større sjanse til å vinne en premie jo flere poeng du klarer å score underveis.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for sesongen 2020/21 innen utgangen av desember.

Svarfristen denne gangen er søndag 6. desember 2020 

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig) NOVEMBERQUIZ (i ett ord!!!) i emnefeltet

(PS – sjekk at emneordet er riktig. Flere av dere hadde tatt kopi av en gammel mail og oppgitt feil måned forrige gang)