Av STIAN KARLSEN

Ingen bekreftede overganger å melde om, men ryktebørsen tar seg opp inn mot overgangsvinduets siste dager. 

Siste nytt er at Holloway skal være interessert i å hente Ross McCormack på lån ut sesongen fra Aston Villa. McCormack kommer dårlig overens med Villa-manager Steve Bruce og det er forventet at han forlater klubben før vinduet stenger. QPR skal, etter ryktene å dømme, kjempe om spissen med Derby og Sheffield Wednesday. 

Nevnte Aston Villa skal også være interessert i å hente vår keeper Alex Smithies

Apropos det å komme dårlig overens med sin manager, så har QPR en utfordring med forholdet Ian Holloway og Karl Henry. Holloway og Henry har begge bekreftet dårlig kjemi og det jobbes med å sende den aldrende midtbanespilleren ut på lån. 

Reforhandling
Alex Smithies skal også være i forhandlinger om en ny kontrakt i QPR. Det samme gjelder for Massimo Luongo, mens Darnell Furlong skal være svært nær å signere en ny avtale med klubben. Det har vært flere klubber på banen og forhørt seg om situasjonen til Furlong, men nå ser det altså ut til at han blir værende i klubben.

Tjaronn Chery sin overgang til Kina ble bekreftet nylig og sannsynligvis er det frigitt midler til å hente inn en erstatter for overgangssummen man mottok for nederlenderen. Summen er ukjent, men ryktes å være i området £4 millioner. 

Nye spillere?
Manchester United-talentet Sean Goss er fremdeles sterkt linket klubben. Les Ferdinand bekrefter at partene er nær en avtale for "Den nye Michael Carrick". 

Bristol City sin ving Luke Freeman er det navnet som har vært nevnt oftest i samme ånderdrag som QPR i dette vinduet. Her er det heller ikke mye nytt og fortelle foruten at interessen fremdeles skal være tilstede. 

Ross McCormack 
30-åringen til Aston Villa har en god scoringsrate i sin karriere, men i Aston Villa har det kun blitt tre scoringer på 20 kamper etter overgangen fra Fulham i sommer. Det skal også være mye usikkerhet rundt hans fysiske form, og det skal være årsaken til at han har havnet i unåde hos Steve Bruce. 

Han er vraket fra førstelagstroppen etter å ha uteblitt fra mange treninger og skal i følge Bruce være "langt fra å være involvert og i kampform". 

Høres ut som en risikosignering. Kan det være verdt forsøket? 

U R´sss