QPR ble tvunget til å gjøre to endringer til kampen langfredag. Angel Rangel og Toni Leistner var henholdsvis ute med skade og sykdom.

Det betød Joe Lumley i mål og et forsvar bestående  av Pawel Wszolek og Ryan Manning i backposisjonene med Darnell Furlong og Joel Lynch i midten. På midtbanen var det en trio av Josh Scowen, Jordan Cousins og dagens kaptein Massimo Luongo.
Der fremme fortsatte John Eustace med Tomer Hemed etter hans to mål mot Swansea flankert av Bright Osayi-Samuel og Luke Freeman. Ungguttene Chay Tilt og Lewis Walker satt på benken.

Den første reelle sjansen i kampen falt til Blackburn etter åtte minutter når Adam Armstrong gikk på en langt løp nedover høyresiden og fant Bradley Dack med et godt innlegg, men Dack fant ikke nettmasker ved denne anledningen.

Blackburn startet kampen sterkt og var igjen nære etter 14-minutters spill da de la press på QPRl og Corry Evans tilslutt avsluttet med et skudd fra kanten av boksen. Joe Lumley reddet

Rovers burde ha tatt ledelsen fem minutter senere da en dødball fra Joe Rothwell fant umarkerte Darragh Lenihan, men han avslutningen manglet de siste lille.

Øyeblikket senere skulle Tony Mowbrays lag ta ledelsen likevel, fortjent nok, på en straffe signert Danny Graham. Josh Scowen felte Lewis Travis inne i boksen, litt uklart å se om det var kontakt eller ei, og dommeren pekte på 11-meteren. Danny Graham satte ballen til venstre for Lumley som fikk en hånd på avslutningen, men likevel ikke klarte å forhindre at den gikk i mål.

QPR reagerte nesten umiddelbart ved Bright Osayi-Samuel som lurte seg inn i boksen og fikk avsluttet like utenfor stengene til Rovers-keeper Leutwiler.

Kampen var helt åpen etter scoringen, men Blackburn burde ha doblet ledelsen da Rothwell elegant fant Armstrong som slo et perfekt innlegg på hodet til Graham. Headingen gikk like utenfor fra strålende posisjon.

QPR slet fælt med å komme opp på samme nivå som mot Swansea sist og Blackburn fant stadig plass på kantene. Scowen hadde et sjeldent skudd på mål i det 35. minutt, men det var egentlig bare halvsjanser for QPR i førsteomgang.

Til tross for at QPR avsluttet førsteomgangen godt så gikk gjestene inn til å pause med en fortjent liten ledelse.

For QPR var det viktig å komme ut etter pausen å gi svar på tiltale. Førsteomgangen var ikke bra nok! I stedet skjedde det motsatte da Blackburn scoret i omgangens første spilleminutt. Armstrong med et strålende innlegg som nesten endte topp som skudd. Kun en strek reaksjon fra lumen hindret direkte baklengs, men på returen så dukket Bradley Jack opp og pirket inn 0-2.

Som om ikke dette var nok så pådro Joran Cousins seg det som trolig er en stygg skade i åpningsminuttene av omgangen. Han landet forkjært og alt tyder på en kneskade med påfølgende langt avbrekk fra fotballen.

Nahki Wells kom på og Eustace la om til 4-4-2 i håp om å komme inn i matchen igjen.

Det tok tid for kampen satte seg etter skaden til Cousins, og selv o QPR hadde ballen mest så var det aldri skikkelig farlig. Nøkkelen for QPR offensivt var å få i gang Osayi-Samuel. Osayi-Samuel kan drible, dra av en mann og sette fart men har en tendens til å ha for lange "stille" perioder.

Matt Smith og Ebere Eze kom på banen helholsvis i 64 og 74 minutt i håp om å skape noe mer offensivt. De erstattet Pawel Wszolek og Tomer Hemed. QPR hadde mye ballkontroll, men Blackburn skapte det som var av farligheter på kontringene sine. Ett innlegg fra Ryan Manning med påfølgende avslutning fra Nahki Wells var det eneste QPR kan kategorisere som målsjanse, og kampen var i red med å dø ut.

På overtid pumpet Freeman ballen inn fra høyresiden langt ute (30-35 meter). Keeper feilberegnet og da blir man straffet når motstanderlaget har Matt Smith på banen. Smith gruser alt i luften og header inn reduseringen.

Blackburn rir det hele likevel av og sikrer seg tre poeng på Loftus Road.

QPR slipper med skrekken da Rotherham ikke klarer å ta med seg poeng fra Wales og Swansea til tross for at de ledet oppgjøret to ganger. Den kampen endte tilslutt 3-2, noe som sørger for at vi fremdeles har 8 poeng ned til nedrykksplass. Rotherham må vinne sine tre siste for å ha mulighet til å ta igjen oss nå, og det kommer ikke til å skje.

Likevel må vi vente enda noen dager før vi med sikkerhet kan si at vi spiller i championship også neste sesong. For øyeblikket er vi et bunnlag, noe som gjenspeiler både kvalitet og resultater. 4-0 mot Swansea var heller unntaket enn regelen for dette QPR-laget.

QPR-Blackburn 1-2 (0-1)