Av STEINAR SÆTHER

Ting går godt om dagen. Den litt smale seieren 1-0 over Charlton forrige lørdag var ikke et mål for lite. Men når antall poeng reelt sett teller mer enn antall skårede mål, er det greit. Vi spiller jo bra fotball, og vi slipper inn lite mål. Vi beholdt nødvendigvis tredjeplassen og har samme poengsum som både ledende Burnley og toerne Leicester, 35 - som er allerede 7 og mer foran neste gruppe.

Friske folk
Gode nyheter på en fredags kveld: Hoilett, Carroll og Jenas er visstnok alle friskmeldte til oppgjøret på Keepmout. Vi kan per definisjon stille med våre aller beste (minus Faurlin som er langt, langt borte og Onuoha som også nærmer seg spill igjen. Zamora er en ikke-sak).

Doncaster har spilt seg ned til en tjuendeplass med 4-4-8 og 14-26 i målforskjell. Dette gir 16 poeng, som er 5 mer enn lagene under streken. Mannskapet til manager Paul Dickov er stjernefritt. En klubb på Donnys nivå er gjerne det, og derfor er det en klubb jeg kikker litt i smug etter, med et ønske om at den klarer seg i divisjonen. Og det trur jeg den gjør når regnskaper gjøres opp til våren. Ikke med stor margin men med nok poeng.

Macheda
Stjernefritt ja, men det fins navn som er mer avgjørende for lagets resultater enn andre. Målvakta Turnbull er habilt god, forsvarerne Wabara, Jones og Quinn står ofte godt i mot, midtbanespillerne Coppinger, Wellens og Duffy har både rutine og pågangsmot. Jeg holder spissen Robinson som bedre enn de potensielle makkerne Brown og Macheda sjøl om alle tre har gjort 3 mål hver. Macheda kjenner vi jo som et fiaskolån fra Man Utd i nær fortid. Vår sørkoreanske venn Yoon som var på lån er dessverre langtidsskadd. Han rakk stusselige to kamper før det smalt.

Tre strake QPR-seire
Lagene har møttes 15 ganger med statistikken 7-1-7. Men vi har seira de tre siste gangene. Donnys er ikke i optimal form og har slitt hjemme hele sesongen. Men i begynnelsen av oktober slo de Leicester 1-0 fire dager etter at de tapte 0-2 for Burnley samme sted, og de har prestert 2-2 mot Nottingham, det også på Keepmout. Fotballen er fortsatt rund...

Jeg ser for meg at vi styrer det viktigste men at hjemmelaget biter brukbart fra seg. Et sannsynlig resultat er 2-1 til oss. Det klistrer oss fortsatt til direkte opprykksplass.