Av STIAN KARLSEN

Shaktar Donetsk har trukket seg lovlig sent fra den planlagte treningskampen lørdag. En liten hodepine for Chris Ramsey & co, men en ny motstander er på plass. Verona Stars er neppe samme kaliber av motstand, men 90 minutter fotball i Italia er uansett viktig. 

Donaldson ut, Blackwood inn 
Skotten Coll Donaldson kom fra Livingston i januar 2014 og skulle være en mann for fremtiden. Han hadde kontrakt til 2017 med QPR, men har nå kommet til en avtale som gjør at han forlater klubben umiddelbart. Det ble med én opptreden i championship for midtstopperen. Han har den siste tiden trent med Dundee Utd som QPR forøvrig møter i oppkjøringen 22 juli. 

Tyler Blackwood var på prøvespill i QPR i marsmåned og gjorde sine saker bra. Han har trent med klubben siden. Belønningen er kontrakt på ett år gjeldende fra 1 august. Spissen er 23 år, født i London, men har spilt collegefotball i USA for Orlando i forbindelse med studier. Målsetningen hans er og få førstelagsfotball i løpet av sesongen.  En naturlig målscorer med fart som sin styrke sies det.