Mediene gjorde i september et nummer av at Robin van Persie var spiller nr. 17 som scoret 100 for Arsenal. Hadde han gjort det samme for QPR ville han havnet på en adskillig kortere liste. Vår toppscorer gjennom alle tider heter George Goddard, han puttet 186 mål fra 1926 til 1933 og det begynner å bli en stund siden. Ikke veldig mange har vært i nærheten siden, og får vi en spiller som ser ut til å kunne komme dit blir han gjerne kjøpt av en storklubb. Sånn er livet i W12.
Men altså - hvem var den siste som klarte det? Ikke kast bort tiden med å lete blant dagens helter, mestscorende blant de QPR har kontrakt med i dag er Martin Rowlands med 37, og sjansene for at han får de 63 han  mangler er ikke veldig gode.
 
Hva septemberoppgaven angikk var svaret KLM. Ikke komikerne, men flyselskapet. Poenget var at vi nå har to flyselskap som trøyesponsorer, og vi ville vite hva som var det aller første flyselskapet QPR løp rundt med på trøyene. Ganske mange visste at det var KLM på slutten av 1980-tallet.
 
Disse «ganske mange» var Lars Næss, Erling Seglem, Toralf Nilsen, Ørjan Hestetun, Stian Karlsen, Anders Hove, Bjørn I Hansen, Vegard Fjeld, Marius Troldmyr, Thorstein Bjerkeseth, Allan Mardal, Eivind Vasstrand, Gjermund Sægrov, Georg Larsen, Bjørn Soleng, Stein Torfinn Johnsen, Fredrik Solvang, Olav Lunde, Øyvind Engelsjord, Lars Ødemark, Rune Bråthen, Frode Rekve, Edd-Harald Lavik, Helge Nygård, og Knut Aksnes.
 
Dermed står vi også med en bred katalog av deltakere som har to lodd av to mulige så langt i høst. Det er Helge Nygård, Knut Aksnes, Ørjan Hestetun, Øyvind Engelsjord,  Erling Seglem, Bjørn I. Hansen, Stian Karlsen, Eivind Vasstrand, Vegard Fjeld, Toralf Nilsen, Allan Mardal, Olav Lunde, Gjermund Sægrov, Frode Rekve og Lars E Næss.
Ett riktig svar har vi fått fra  Tore Berntzen, Per Thorstensen, Anders Hove, Marius Troldmyr, Thorstein Bjerkeseth, Georg Larsen, Bjørn Soleng, Stein Torfinn Johnsen, Fredrik Solvang, Lars Ødemark, Rune Bråthen og Edd-Harald Lavik.
 
Så får vi se hvor mange som står tilbake eyter oktoberoppgaven, som kanskje er litt vanskeligere.
Vi minner om reglene: Alle som klarer oppgaven får lodd i en trekning som foretas ved nyttår. Du har større sjanse for å vinne hovedpremien (en QPR-trøye for sesongen 2011/12) jo flere oppgaver du klarer å løse. 
Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den. 
 
I tillegg vil også den deltakeren som har vunnet flest lodd gjennom hele spørsmålsserien få en oppmerksomhet når strek blir satt. Deler flere på den prestasjonen, blir det loddtrekning.
 
Konkurransen er kun åpen for betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingenten for 2011/12 før nyttår.  Svarfrist denne gang er fredag 28. oktober.