Da tenker jeg ikke på alle som ramler inn dørene hos oss!

Selvfølgelig er Man City en stor mesterskapsfavoritt. Klubben har flere av Premier Leagues beste spillere, og det blåser generelt en blå vind i England. Men de mangler på tross av mesterskapet sist vinnerkultur.
Uansett kan de banke livsskiten ut av alle når spillet sitter. Noe det ikke har gjort fullt og helt enda.
En sliteseier over et entusiastisk Southampton hjemme på Etihad var innledningen, 2-2 på Anfield hvor de kunne tapt, var oppfølgeren.

Kontinuitet
Manager Mancini har sikkert lært mye av forrige sesong, og han ser at kontinuitet bærer seg. Få spillere inn - det vil si, når dette skrives er det ett døgn igjen av overgangsvinduet.
Vedder et par pund på at det ankommer et par mann i løpet av fredag, og en av dem kan være vårt gamle Chelsea-lån Scott Sinclair fra Swansea. Men blås i det!

Essene er David Silva som var sist eller nest sist på hele 30 av målene forrige sesong, løpsmaskinen og den kreative kraften Yaya Toure, PLs beste midtstopper Vincent Kompany, Englands beste målvakt i Joe Hart, umuliusen Mario Ballotelli, spydspissen Edin Dzeko, Samir Nasri, Carlos Tevez. Resten er altså ikke rævva de heller...

Minnerike oppgjør
Vi hadde to sterke og positive kamper mot City forrige sesong. Vi tapte begge, men det var tilfeldige tap i kamper vi var fullt på høyde med de kommende ligamesterne.
2-3 på høsten, hvorpå Mancini helt riktig sa at vi var den beste motstanderen godtgående City hadde møtt til da, og det samme resultatet på Etihad i siste hyperdramatiske serierunde. Mye tyder på at vi hadde klart minst uavgjort om vi ikke hadde fått beskjed fra Stoke om at kampen var ferdig og vi uansett resultat på Etihad ville klare oss.


God følelse
Jeg føler på meg at vi igjen vil gjøre en god figur på Etihad. Det kan godt hende vi reiser sørover med null poeng men opplevelsen kan dog bli bra. Minnene fra siste korsvei lever garantert, vi er på vei framover formmessig, sesongen er ung - derav City sine middels gode prestasjoner til nå.
Den gode opplevelsen jeg forutser har ingenting med spillerne som helt på tampen av overgangsvinduet kommer allesteds fra. Såfremt Mark Hughes velger kontinuitet i lagoppstillingen, altså bruker de beste av dem som allerede har en eller flere kamper i trøya, så vil dette bli bra. Starter han med 2-3 av de sist ankomne kan vi slite mer igjen med samspillet. Da tviler jeg på at opplevelsen vil bli bra.

Samtidig tror jeg ikke vi vil være på vårt beste før lenger ut i sesongen når alle spillerne har skapt gode relasjoner både på og utenfor banen over tid.

Tipper dessverre at vi taper 1-2 :-(