Vi har tidligere gratulert Magne Buset med førstepremien i vårens quizserie, som ble avsluttet i mai. Dermed kan vi denne gangen gå rett på høstens første oppgave. Spørsmålet er - enkelt og greit:

I hvor mange bortekamper i forrige sesongs Premier League stilte QPR i sin ordinære hjemmedrakt - det vil si blåhvite hoops med hvite bukser til?

Du behøver ikke ramse opp kampene hvis du ikke veldig gjerne vil. Det holder å svare et tall, og dermed er det fullt mulig å gjette hvis du ikke vet. Og riktig antall gir ett poeng, veldig ukomplisert denne gangen.

Vi minner om reglene. Hvert poeng gir ett lodd i en trekning som foretas ved nyttår. Du har større sjanse for å vinne hovedpremien (en QPR-trøye for sesongen 2012/13) jo flere oppgaver du klarer å løse. Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

I tillegg vil også den deltakeren som har vunnet flest lodd gjennom hele spørsmålserien få en oppmerksomhet når strek blir satt. Deler flere på den prestasjonen blir det loddtrekning.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for 2012/13 innen det tidspunktet hvor trekningen foretas.

Send ditt svar til daghakon@besonet.ch innen søndag 2. september.