Etter imponerende 4-2 mot Manchester United så ventet Cambridge tirsdag kveld. En helt annen type kamp, men minst like viktig med tanke på at det kun er litt over en uke til seriestart.

Mark Warburton er avhengig av å spisse troppen på rekordtid etter at den første oppkjøringskampen mot Gillingham ble avlyst. De elleve utvalgte ble denne gangen:
Jordan Archer fikk sine første minutter som keeper for QPR med Kakay, Dickie, Dunne, McCallum og Adomah foran seg. Ball som defensivt anker på midten med Chair og Thomas foran seg. Austin og Dykes sammen på topp.

Opprinnelig var Barbet i startoppstillingen, men han ble erstattet av Adomah rett før kampstart på grunn av sykdom.

Straffebom
Allerede etter seks minutter så blåste dommer Neil Hair straffespark til QPR. Dette etter en duell i feltet på corner. Lyndon Dykes tok ansvar og blåste straffesparket i tverrliggeren. Fremdeles 0-0.

QPR dominerte oppgjøret fra start og hadde god kontroll på matchen, selv om det skulle ta halvtimen før det ble tellende resultat.

Chair og Dykes
Først snappet Chair opp en forsvarsfeil hos hjemmelaget og kom alene med keeper. Chair banket ballen utagbart i mål til QPR-ledelse.
Deretter var det Lyndon Dykes som skulle rette opp straffemissen fra tidligere i omgangen. Etter 39 minutter skyter George Thomas og får svært dårlig treff. Det blir en glimrende pasning til Dykes på motsatt stolpe som sklir enkelt inn 2-0.

Før pausen har i tillegg QPR enda en avslutning i tverrliggeren ved Jimmy Dunne på heading. En Jimmy Dunne som totalt sett var banens dominerende spiller. Spennende!

To bytter i pausen
Warburton gjorde kun to bytter i pausen. Andre Dozzell trenger all spilletid han kan få og kom inn for Dom Ball, sam Chris Willock som fikk 45 minutter for Adomah.

Etter pausen så sank tempoet ganske betrakelig i oppgjøret. Etterhvert kom det også endel bytter som stykket opp spillet. Drøye timen var spilt da Bettache, Kelman og Masterson ble introdusert for Chair, Adomah og Dickie. QPR var tålig fornøyd med 2-0 og gjorde noen forsøk på å øke ledelsen, men Cambridge kom stadig mer med i matchen ettersom kampen nærmet seg 90 minutter. Nærmest for QPR var Chris Willock ved et par anledninger, det nærmeste et skudd i tverrliggeren.

Redusering og press
Under fem minutter igjen var det på klokken da det skulle bli spenning. Etter en dødball havner ballen på 18 meter hos May, somsllerede  rett før scoringen hadde testet skuddfoten. Han klinker til og ballen finner veien mellom "fokehavet" i 16-meteren og havner utagbart i Archer sitt høyre hjørne. Cambridge presser de siste minuttene og er ganske nær ved utligning, men QPR rir stormen av og kan gå av banen med seier foran 852 tilreisende supportere.

Warburton virket tålig godt fornøyd etter matchen. Nå er alt fokus rettet mot siste oppjøringskamp som blir spilt mot Leicester på Kiyan Prince Foundation kommende helg.