Av STIAN KARLSEN

Dette er den andre "skikkelige" signeringen denne sommeren. Den første var Josh Scowen, som imponerte i debuten sin på lørdag mot Reading. 

Etter 2-0 seieren på lørdag var Tony Fernandes, som vanlig nær sagt, ute på det sosiale mediet twitter. Han hintet om at 1-2 spillere til kunne komme inn i løpet av overgangsvinduet. Nå er én allerede på plass, så får vi se hva de neste ukene bringer. 

Alex Baptiste
Baptiste er 31 år blitt og har plenty med erfaring fra championship og har spilt for klubber som Blackpool, Bolton, Blackburn, Sheffield United og Preston. Før han signerte for QPR så var han Middlesbrough sin eiendom, men har ikke spilt obligatoriske kamper for dem. Årsaken til det er at han pådro seg benbrudd i sesongoppkjøringen 2015 etter at han hadde signert for klubben. Etter dette har han vært på utlån og forrige sesong ble det 24 kamper og 3 mål for Preston North End. 

Kontrakten med Middlesbrough ble avsluttet etter enighet mellom klubben og spilleren, så Baptiste koster ikke QPR noe i overgangssum. Avtalen som er skrevet under gjelder for de to neste sesongene. 

Holloway
Ian Holloway beskriver forsvarsspilleren som en av de største karakterene han har jobbet med innen fotballen, og at det er et stort pluss at han er så anvendelig. Foretrukken plass er som midtstopper, men han kan bekle begge backplassene også. 

- Jeg kjenner han godt og vet hva han kan tilføre spillerstallen. Veldig glad for at han har signert og ser frem til å jobbe med ham igjen. 

Alex Baptiste er tilgjengelig allerede mot Northampton i ligacupen tirsdag.

To på vei ut?
Noen kommer, noen går. Jay Emmanuel-Thomas og Nasser El-Khayati er ikke i fremtidsplanene til Ian Holloway og det er ventet at disse to forsvinner før vinduet stenger i slutten av måneden. Ingen som følger QPR tett er spesielt overrasket over dette, og det er mer en bekreftelse enn en nyhet! 

U R´sss