Av: EMIL FJELD OLSEN

For nesten fire år siden fikk Warnock sparken i QPR. I dag ledet han laget igjen og han gjorde tre endringer på laget Ramsey valgte i midtuka. Perch, Yun og Toszer ble erstattet av Fer, Sandro og Hoilett. Henry tok plassen til Perch(ute med karantene) og figurerte derfor på høyreback i dag.

Hjemmelagspress
Innledningsvis var det kun et lag på banen, eller ballen var kun på en side av midtstreken. Warnocks utvalgte presset Preston godt, skaffet seg et par hjørnespark, men det var ikke noen 100%'ere, ingen 50%'ere heller for den saks skyld.

Kampen fikk den rammen man forventet, Preston fokuserte på defensiv struktur mens de blå og hvite prøvde å bryte strukturen.

Rundt halvtimen på uret og vi spiller oss til et par sjanser, men verken Sandro, Austin og Hoilett treffer mellom aluminiumet. Omgangen avsluttes med at en av bortelagets angrepsspillere mottar ballen i bakrom heldigvis avslutter over på et litt optimistisk volleyforsøk.

Samme stil etter pausen
Andreomgangen fortsatte i samme stil, The Lilywhites fortsatte med god defensiv disiplin med halvdusinet i sine bakre rekker. Og hvis førsteomgangen var sjansefattig var andreomgangen sjanseblakk. Selv om det ble gjort offensive bytter klarte man aldri å bryte ned bortelaget.

10 minutter før slutt blir Green satt på prøve da en corner lander på hodet til en Preston-spiller, men han redder flott. Og redder med det hvertfall litt av æren.

... for mer skjer faktisk ikke på Loftus Road. Og en svært lite underholdene kamp ender 0-0.

Det var ingen positiv opplevelse på Loftus Road i dag, det var skuffende å se hvor lite vi klarte å skape. Preston forsvarte seg godt, men med prestasjoner som i dag kan vi se langt etter noe opprykk.