Av STIAN KARLSEN

Jamal Lowe er 28 år, og har vært i Bournemouth fra august 2021, hvor han har scoret syv ganger på 36 kamper. 27 av disse gangene har han kommet fra innbytterbenken. 

Lowe har ellers bakgrunn fra Swansea, Barnet, Wigan og Portsmouth, men det mest oppsiktsvekkende er kanskje at han er et ungdomsprodukt fra QPR hvor han startet i 2008!!  Scoringssnittet hans er bra, men ikke på noen måte imponerende. 14 mål på 51 kamper for Swansea er typisk snitt som trolig kan forventes. Vi har selvsagt håp om enda bedre, men uansett så er Lowe en forsterkning i det leddet vi åpenbart er svakest stilt. 

Lowe er lånespiller nummer fem i troppen. Det samme antallet lånespillere som er tillat i kamptropp, så trolig er dette siste lånespilleren som hentes i dette vinduet. 
I tillegg til Lowe har vi fra før Laird, Roberts, Iroegbunam og Taylor Richards. 

La oss håpe vi får inn en spiller som blomstrer med tillit og presterer på sitt beste. Det vi har sett av spillere på lån tidligere, så sier erfaringen at hele skalaen fra ubrukelig til strålende blir brukt. Lowe er en spiller i beste alder, og hva hadde vært bedre enn å kickstarte karrieren med et brak i QPR?

Når vi først er inne på lån.

Olamide Shodipo er nok en gang sendt ut på lån. Litt overraskende da han har vært mye involvert den senere tiden. Denne gangen er det Lincoln i League One som kan nyte godt av kantspilleren sine kvaliteter ut sesongen. 

U R´sss