En spiss er ankommet og vi har grunn til å ha store forventninger til denne signeringen. Harry Redknapp gikk glipp av Gary Hooper, og har gått all-in for Charlie Austin i etterkant. Denne gangen fikk han napp.

Charlie Austin kommer fra Burnley og var en åpenbaring for dem forrige sesong. 24-åringen scoret 28 mål i alle turneringer, og 25 av disse kom i ligaen. Han har vært en ettertraktet mann for flere klubber i lengre tid. Charlie Austin får draktnummer 9 i QPR.

Feilet medisinsk test tidligere i sommer
Austin var svært nær en overgang til Premier League-klubben Hull tidligere i sommer. Klubbene var enige om overgangssummen, men Austin ble ikke klarert i den medisinske sjekken. Et skranglete kne skal være årsaken.

Ukjent overgangssum
Summen QPR betaler for spissen er ukjent. Han hadde ett år igjen av kontrakten med Burnley, og klubben prøvde hardt og få ham til å bli. Austin ville derimot til London og Burnley kunne ikke matche de personlige betingelsene som QPR tilbød.

Lært av Hooper-sagaen
Denne overgangen kom litt ut av ingenting. Det er tydelig at det har vært fokus på å holde ting "nede" inntil alt har vært spikret. En lærdom man tok med seg etter at Gary Hooper forsvant til Norwich rett foran nesen vår. Bra!

Nærmere Remy-exit
Med denne signeringen er det også tydligere at Loic Remy er på vei ut. Det som ligger mest nærliggende for øyeblikket ser ut til å være en låneavtale for kommende sesong hos Alan Pardew og Newcastle.

Let the games begin!
U R'sss