For dødballekspertene Stoke var en skygge av seg selv i kveld. Innkastsupremo Rory Delap var ute med skade, og en overraskende tafatt Peter Crouch fikk gjort lite.
Vår sterke midtbane, med Ali Faurlin tilbake fra start, løp tidvis over motstanderne.

Tafatt
Og sjansene kom. Vi var bare håpløst tafatte foran kassa.
I 1. omgang forsøkte Adel Taarabt seg på en lobb da han egentlig burde skutt lavt til side for keeper Begovic. Samme Taarabt spilte seg selv gjennom i 2. omgang, men endte opp med å fyre av noe som var midt mellom et skudd og en pasning.
Cissé bommet på volleyen fra åtte meter i 1. omgang. Elegante Granero fikk en kjempemulighet midtveis i 2. omgang, men skuddet fra 16 meter ble mesterlig reddet av Stoke's sisteskanse.

Svak Cissé
Det er vanskelig å se hvor målene skal komme fra.
Djibril Cissé var direkte svak store deler av kampen. Pasninger ble sendt i hytt og pine, og som spiss virket han langt fra målfarlig i dag.
Bosingwa varierte voldsomt i prestasjonene.
Mot slutten av kampen kom Bobby Zamora innpå uten at dette hjalp nevneverdig på vårt angrepsspill.

Forsvarstabbe
Kampen ble avgjort i sju minutter ut i 2. omgang, og igjen var det tvilsomt forsvarsspill som sørget for at Charlie Adam kunne forlate Brittania som matchvinner.
Etter et frispark fra venstre side dalte ballen ned foran Armand Traoré. Vår ellers dyktige venstreback fikk ikke stokket beina, og ballen føk videre til en umarkert Adam som skjøt i mål fra hjørnet av 5-meteren. Håpløst.

Vi har nå spilt 11 av 38 runder, og ligger sist på tabellen med 4 poeng. Om en uke møter vi nyopprykkede Southampton, som også sliter i bunnen av tabellen. Etter dette skal vi til henholdsvis Manchester United og Sunderland for å plukke poeng (host).

Fanden på veggen?
Jeg tror ikke det er et snøfnuggs sjanse i helvete for at Mark Hughes snur dette rundt. Til det har han fått for mange muligheter.
Ja, enkeltspillere har sviktet da det gjaldt som mest. Spørsmålet er: Hvorfor?

Tipper det var flere som noterte seg TV2s glimrende analyse i forkant av forrige helgs oppgjør mot Reading. Der ble forsvarsspillet vårt plukket fra hverandre med bilder og grafikk som tydeliggjorde problemene. Hughes har en massiv stab av hjelpere på treningsfeltet, men det er altså ikke nok til å unngå defensive feil på guttelagsnivå.

For få bytter
Okei, han har alltid vært en "slow starter" i sine tidligere klubber. Men dette er gått for langt. De siste ti minuttene av dagens kamp skrek angrepsspillet vårt etter aktivitet på kantene. En kvikk Mackie kunne i det minste ha fått prøve seg. Hughes foretok seg ingenting mens spillerne så ut til å ha gitt opp.

I et par uker har det gått stygge rykter om at styret i QPR, minus Tony Fernandes, ville sparke Hughes etter oppgjøret mot Reading. Nå kan det se ut som om Southampton blir siste mulighet for den hardt plagede manageren til å bevise at han har en fremtid i QPR. Det spørs om det er nok til at han blir sittende.

En twitrende Tony Fernandes presiserer stadig vekk at dette er en langsiktig plan, og at Hughes sitter trygt. Hva annet kan han si?

Ring Solskjær, sier jeg.

Fakta
Stoke City - QPR 1-0 (0-0)
Mål: Adam 52

Gule kort:  Diakite, Traore, Granero

QPR: Cesar, Traore, Ferdinand, Nelsen, Bosingwa, Diakite, Taarabt, Granero, Faurlin (Zamora 78), Cisse, Hoilett
Ikke benyttede reserver: Green, Hill, Onuoha, Derry, Wright-Phillips, Mackie

Tilskuere: 27.529