Av STIAN KARLSEN

Planene om en ny stadion i Old Oak har levd i over fem år uten at man har kommet nærmere realisering. Prosjektet har jobbet i motbakke siden starten. Stadige problemer og utsettelser gjør at klubben nå har begynt å se på andre alternativer. 

Linford Christie Stadium
Denne gangen sees det på en mulighet som ligger drøye 1,5 kilometer fra Loftus Road. Linford Christie Stadion brukes til daglig av friidrettsklubben Thames Valley Harriers, og QPR skal se på muligheten for et samarbeid med klubben samt bygging av en stadion med kapasitet på 30 000 tilskuere i dette området. 

Den nåværende stadion ble bygget som West London Stadion i 1967, men forandret navn til Linford Christie Stadion i 1993 etter at, Hammersmith-fødte, Linford Christie tok OL-gull på 100 meter i 1992. 

Loftus Road
Nærheten til Loftus Road er selvsagt essensielt. Loftus Road har vært QPR sin hjemmebane sammenhengende de siste 100 årene, med unntak av to korte perioder (1930-33 og 1962/63). 

Amministrerende direktør i QPR (CEO), Lee Hoos, bekrefter at det sees på nye muligheter etter at Old Oak-planene har stoppet helt opp. 

- Ideén/prosjektet er fremdeles på et veldig tidlig stadie. Før vi legger frem noen formelle forslag så må vi snakke med fansen, lokalbefolkningen, skoler og alle involverte slik at vi kan få med alle aspekter og målsetninger ved prosjektet. 

Spennende!

U R´sss