Av STIAN KARLSEN

Middlesbrough har vist interesse for midtbanespilleren, og nå i tolvte time har også Blackburn kommet på banen. Blackburn skal visstnok ha lagt inn et bud på £4 millioner. Dette har blitt avslått av QPR, men frykten for at nye bud skal komme på bordet er selvsagt tilstede så lenge vinduet fremdeles er åpent. Freeman er udiskutabelt topp 3 av QPR sine viktigste spillere og skulle han forlate skuta på nåværende tidspunkt så får man følelsen av å stå ribbet til skinnet i kvikksand. Dette må for all del ikke bli en realitet!  

Uncle Tony "Twitter" Fernandes har respondert på interessen via sitt foretrukne sosiale medie, Twitter: 
 

 

Da krysser vi fingrende for at den ballen er lagt død! 

En annen spiller som kan være på vei ut er Conor Washington. Millwall skal være interessert i å forhandle frem en låneavtale som gjelder ut sesongen. 

Spillere inn?
Hovedmålet Trent Sainsbury gikk tilslutt til PSV, så det er en spiller vi ikke kommer til å se på Loftus Road. 

Tyske Michael Hefele, forsvarer fra Huddersfield er nevnt. Nå har pengesterke Nottingham Forest kastet seg inn i den kampen, så det er ser lite sannsynlig ut at heller han havner hos QPR. Forest har fra før hentet vår egen Jack Robinson, som har varmet benken hos skogvokterne hittil. Hvis Hefele signerer for Forest, så kanskje det finnes en åpning for en låneavtale på Robinson? 

Den israelske spissen Tomer Hamed er nevnt som alternativ. Han spiller for tiden i Brighton & Hove og var viktig del av opprykket til laget fra badebyen. 13 mål på 33 kamper er respektable tall.  Etter opprykket har han etterhvert havnet ganske langt bak i rekken av utvalgte, og spilte 16 kamper med 2 mål som resultat forrige sesong. 

Skjer lite i dag sannsynligvis....
De som er nevnt over er avtaler som kan gjøres etter at vinduet stenger i dag. Derfor skjer det trolig lite denne dagen for QPR sin del. Det store spenningsmomentet er hvor interesserte andre klubber er i å sikre seg underskriften til Luke Freeman. Alt har sin pris, men £4 millioner er nesten for skambud og regne. 

Hva bør summen være før QPR aksepterer? 

Undertegnede mener minst en dobling. Uten Freeman så er sjansene våre for å overleve redusert betydelig. 

U R´sss