Dette er midt i klubbens kjerneområde, midtveis mellom Shepherds Bush og Heathrow. Warren Farm ligger ca 10 kilometer fra Loftus Road, i forlengelsen av Uxbridge Road vestover.

250 mål
Her skal både seniorene og ungdomsavdelingen ha sin daglige arbeidsplass. Hele eiendommen er på 250 mål og anlegget skal inneholde både gressbaner og kunstbaner, en innendørshall og ymse tekniske områder. Warren Farm skal også være et tilbud til breddeidretten i lokalområdet, blant annet i regi av QPR in The Community Trust.

Fernandes' visjon
Hovedaksjonær Tony Fernandes sier i en pressemelding at dette er det første store skrittet i hans visjon om hvordan QPR skal utvikles - både som toppklubb og som et aktiviteststilbud til folk i klubbens geografiske nedslagsfelt. Han regner med at bedre treningsmuligheter vil gjøre det mulig å holde på bedre spilere - både på seniornivå og ikke minst på ungdomsnivå. Juniorlaget flyttet i april til et treningsanlegg i Acton for å kunne få spille på nivå to i det nye Academy-systemet neste sesong. Seniorene trener fortsatt i Harlington, men alle skal være på plass på Warren Farm om et år fra nå.

Langtidsperspektiv
QPR har fått en 200-års leasingavtale på eiendommen, og det burde være lenge nok for de fleste av dagens supportere. Det vi venter på nå, er en avklaring om den nye stadion som Tony  Fernandes også har lovet oss. Vi får tro at også den kommer, for i motsetning til de tullingene som eide klubben før later dette til å være en mann som mener det han sier.