Av STEINAR SÆTHER

Jaggu klarte vi å tape for ulveflokken også ☹ Sjokkerende var det ikke, skuffende er mer dekkende. Utvisningen av Perch hadde så klart en betydning men vi ser ofte "andre steder" at lag som får en mann utvist får et positivt oppsving i resten av kampen. Vi fikk det først i sluttminuttene og Lynch burde vært tomålsskårer. Synd det ikke var en av de fra midtbanen og framover som kom til den sjansen.

Enda et lag, ja det fjerde på rad, som har en dårlig trend resultatmessig. Møllemennene fra Rotherham er som vi veit det aller svakeste mannskapet i divisjonen, og hva passer bedre som motstander enn oss som taper kamper mot sånne lag. Etter 14 på rad uten seier sier statistikken at en seier kommer når som helst. Når vi har stilt opp som nyttige idioter for lagene i kampene før, så hvorfor ikke overfor Rotherham også.

Tallene som gjør Millers til det klart dårligste mannskapet i divisjonen ser sånn ut: 1-4-14 og 19-45. Hjemme på New York Stadium ser det ikke bra ut heller med 1-3-5 og 10-15. Det forteller likevel at poeng kan være innen rekkevidde i denne kampen for det kjellerplasserte mannskapet. Borte er mannskapet til klubblegenden Paul Warne, som ivaretar laget mens det letes etter ny manager, helt vekke med 0-1-9 og 9-30. Det MÅ nevnes at U`en borte kom for få kamper sida mot Ipswich hvor vi altså tapte 0-3....

Møller for møller: Høyt og lavt rundt stolper og kritt pleier vår gode gamle venn Lee Camp å gjøre sitt ytterste for å begrense nederlagene, i de to siste kampene har han stått over pga skade. Foran seg og erstatteren Price spiller som regel Fisher mens den mest kjente i fireren er Greg Halford, og kanskje også Stephen Kelly. På midten er visstnok kaptein Frecklington klar etter skade. Sammen med Vaulks, Taylor og Forster-Caskey kan det være fireren der. Fremst er Ward en skummel møllemann. På tross av sisteplassen har han stadig vann på mølla med 8 mål allerede. Sammen med seg får han nok Brown eller Blackstock (han ja!) som heller ikke er ufarlige.

Minst tre møllere er ute samt at tre til blir sjekka opp mot kampstart, bl.a Camp. Hos oss er det usikkert med Caulker og Robinson. Som vi husker tok Ikke Olliy noen sjanser med Robbo for to uker sida fikk også hvile og restituere seg mot ulvene. Sånt liker jeg! Trur dog han spiller i dag. Mackie er i trening nå men han ser vi ikke på denne sida av 2017 vil jeg tru. Perch er ute med sitt røde kort.

God statistikk! På de 10 siste kampene lagene i mellom har vi 6-3-1 og på de 6 siste har vi sluppet inn kun ett mål! 45 mål baklengs er 12 mer enn neste lag på den negative statistikken for møllerne, altså i snitt mer enn to mål per kamp. Synd da at vi skårer i snitt ett mål per kamp...

Igjen en kamp vi skal være forhåndsfavoritter i, samtidig, igjen en gyllen mulighet for et lag som trenger poeng og gode opplevelser. På en tippekupong ville jeg satt HUB, i et system med oss som utgangstegn. Kom igjen`a, gutta, gi oss noe å applaudere for, gi oss ei tidlig skåring, gi oss en seier, gi oss håp om bedre resultater framover. Pliiiis`a gutta!