Av DAG HÅKON HELLEVIK

.Etter en dupp i medlemstallet sesongen 2022/23 ser alt så meget lysere ut. Det står muligens i stil med sesonginnspurten i vår. Hvem vet, kanskje er det Martí-effekten som slår inn også for oss i fjordene, i fjellene og på innlandet.

Vår nye keepersignering Paul Nardi kom dessverre på bordet en dag for sent til å rekke deadline for juli-utgaven av Superhoops, men bladet inneholder likevel en fyldig oppsummering av sesonginnspurten i april og mai.

Vi endte opp med enda en «Great Escape», langt på vei etter samme mønster som da Gareth Ainsworth fløy over piggtråden på den samme motorsykkelen og reddet oss ut av fengsel i sesonginnspurten i 2023.

En annen sesong vi oppsummerer i sommerens blad er 1888/89, sesongen da klubbnavnet Queen´s Park Rangers for første gang ble tatt i bruk.

Klubbhistorien som klubbens egne historikere lenge har fortalt oss går ut på at QPR ble til etter en sammenslåing av to forløpere i 1886. Vår svenske venn og medsupporter Lars Norlin har imidlertid gravd i gamle aviser og konkludert med at dette ikke stemmer.

Hvordan QPRs historiske tidslinje egentlig ser ut, får du vite når Superhoops 153 kommer i postkassen din i løpet av de nærmeste dagene. Men; bare om du er betalende medlem!

Er du det ikke, er det bare å sørge for å bli det i den sesongen som snart begynner. Da får du bladet i postkassa det kommende året du også.

Innmelding kan gjøres her.