Cesar stilte denne gangen med samme backfirer foran seg som mot Everton. Det betyr at de fire var Bosingwa, Mbia, Nelsen og Traore.
På midtbanen var det en endring som følge at at Park er skadet. Wright-Phillips ble hans erstatter og utgjorde sammen med Diakite, Taarabt og Granero en firer på midten. Hoilett startet i en litt fri rolle bak Zamora helt på topp.

1 omgang
Det var defensivt jobben skulle gjøres mot Arsenal. Kampbildet ble som forventet fra start av og Arsenal hadde ballen store deler av tiden. De produserte halvsjanser ved Podolski, Giroud og Ramsey uten at det ble virkelig fare på ferde foran Cesár. Man gikk og ventet på at de virkelig store sjansene skulle komme, men Hughes gjorde noen grep og QPR kom mer inn i kampen. Hoilett ble ofret i det defensive arbeidet sentralt ved å ta Arteta ut av kampen. Det sørget for at Wilshire og Cazorla ikke lenger ble spilt fri foran vår backfirer.

Kontroll på begivenhetene
Da var det slutt på mye av det Arsenal hadde og by på offensivt. Det QPR hadde å bidra med offensivt var lite eller ingenting. Zamora og Hoilett ble rett og slett ensomme svaler hver gang de hadde ballen på Arsenal sin banehalvdel. Omgangen ble i det hele og store ganske kjedelig. Noe som passet oss som hånd i hanske egentlig. 0-0 til pause etter strålende defensiv laginnsats. Her var det bare å ta vare på den ene store sjansen vi kom til å få.

2 omgang
Den andre omgangen startet som den første sluttet. Arsenal hadde ballen uten å produsere all verden. Frustrasjonen var tydelig og utover i omgangen var følelsen av defensiv kontroll ganske tilfredstillende. Kampen begynte og åpne seg litt utover og når begge managere gjorde grep ble det plutselig litt fart i kampen. Walcott og Gervinho inn for Arsenal, Cisse og Onuoha inn for QPR med i underkant av 20 minutter igjen og spille.

Sjanser,rødt kort og mål
Minutter senere kommer en gedigen sjanse til Cazorla for hjemmelaget. Ett innlegg fra kant gjør at han står helt alene på straffemerket med god tid. Han blåser ballen heldigvis over. Nå skjer det plutselig enormt mye på kort tid. Mbia blir skubbet overende av Vermaelen og svarer med ett frustrasjonsspark mot ham rett foran linjedommeren. Hoveddommer kommuniserer med sin rekkekamerat og svarer med å dra opp det røde kortet og QPR nok en gang ned til 10 mann.Helt greit rødt hvis man skal være helt ærlig. Da begynner Arsenal å skape målsjanser og Cesar måtte frem med flere feberredninger før det etter 83 minutter ble en for stor kanonade. Arteta ble stående alene på tre meter etter en retur fra tverrligger og pirker inn 1-0. At Arteta er i offside i forkant av returen kan vi klage lenge på.

Store sjanser i sluttminuttene
Etter scoringen blir det fulstendig Hawaii-fotball når QPR må frem med 10 mann. QPR kommer til et par fantastiske målsjanser på overtid.Granero blir spilt gjennom av Taarabt og avslutter utenfor alene med Mannone i Arsenalmålet. Kort etter gjør Mackie, som kom inn for Wright-Phillips, en fantastisk enkeltmannsprestasjon. Han skjærer inn fra høyre og drar av to mann før han avslutter fra femmeter.Kun en god Mannone hindrer utligning og heltestatus.

Etter kampslutt sitter man igjen med en følelse av at vi var litt for feige og defensive i inngangen til denne matchen. Arsenal har hatt trøbbel den siste tiden og kanskje hadde det vært bedre å gå rett i strupen på dem? Vi ryster dem i alle fall ganske kraftig når vi er 10 mann og ligger under 1-0. Det sier vel noe om at vi kunne gjort ting annerledes i situasjonen 11 mot 11?

Det er i det hele tatt flere spørsmål enn svar etter denne matchen.

U R'sss

Fakta
Arsenal - QPR 1-0 (0-0)
Mål: Arteta 84
Rødt kort: Mbia
Gult kort: Granero

Tilskuere: 60.103

QPR: Cesar, Bosingwa, Nelsen, Mbia, Traore (Onuoha 73), Diakite, Granero, Wright-Phillips (Mackie 79), Taarabt, Hoilett, Zamora (Cissé 73)
Benken: Green, Ferdinand, Faurlin, Ephraim