Av STIAN KARLSEN

Den absolutt største helten 24 mai mot Derby var Bobby Zamora. Det er et faktum og nå gyver han løs på en ny sesong i blå og hvite striper.

Han har vært i forhandlinger med klubben en stund og avviste det første kontraktsforslaget som kom på bordet. Det er nok likevel ganske klart at Zamora må tåle et betydelig lønnskutt sammenlignet med kontrakten han skrev under i januar 2012, da han kom til Loftus Road fra Fulham.

Ser man bort fra Wembley-scoringen så har det vært magre år for Zamora scoringsmessig. Kun 11 mål har det blitt siden overgangen for to og et halvt år siden.

Zamora har undertegnet en ettårskontrakt og føler at han fremdeles har mye å bevise i QPR-trøya.

- Jeg er overlykkelig. Jeg har hatt opp og nedturer i QPR. Det begynte veldig bra, men så har jeg pådratt meg endel skadeproblemer. På slutten av forrige sesong begynte ting å fungere og jeg syntes jeg leverte når jeg fikk sjansen.  

- Nå er jeg skadefri, i form og gleder meg til å vise meg frem i verdens beste liga. Jeg føler jeg fremdeles har mye å bevise for fansen - og tror fremdeles at jeg har det som skal til for å gjøre en god jobb. Det ser jeg frem til.

Morsom video fra playoff-finalen med Zamora-sangen i sentrum