Før vi kommer så langt kan vi fortelle at 10 innsendere klarte septemberoppgaven, som gikk ut på å navngi de tidligere QPR-spillerne som har scoret Premier League-mål for så mye som seks klubber.
Svaret var Les Ferdinand, Peter Crouch og Marcus Bent. Av disse har bare Sir Les scoret PL-mål for oss, men det var i denne sammenheng et underordnet poeng.

Poengdryss
De som visste dette var Lars Ødemark, Knut Aksnes, Frode Rekve, Tore Berntsen, Øyvind Engelsjord, Magne Buset, Eivind Vasstrand, Viggo Aspås, Bjørn I Hansen, og Lars Næss. I den villfarelse at dette var et vanskelig spørsmål, lovte vi bort to poeng i denne oppgaven. Det løftet får vel for skams skyld stå ved lag.

Derfor har Tore Berntsen, Lars Ødemark, Frode Rekve, Magne Buset og Knut Aksnes, nå tre lodd til desembertrekningen. Øyvind Engelsjord, Eivind Vasstrand, Viggo Aspås, Bjørn I Hansen, og Lars Næss har to, mens Ola Vilbo Hanstad har ett.

Stavekontroll
Oktoberoppgaven gir bare ett poeng, og den fordrer først og fremst at du kan stave.

Spørsmålet er: Hvilke to av QPRs tidligere A-landslagsspillere (du har 15-20 land å velge blant) har det til felles at navnene består av samme antall bokstaver, hvorav syv bokstaver er helt sammenfallende? (...er plassert likt når vi teller fra første bokstav i fornavnet og utover...). Vi presiserer at det handler om den kombinasjonen av for- og etternavn de to er kjent under, begge har mellomnavn som vanligvis ikke blir brukt i matchprogram og dagligtale.

Regler
Vi minner om reglene. Hvert poeng gir ett lodd i en trekning som foretas ved nyttår. Du har større sjanse for å vinne hovedpremien (en QPR-trøye for sesongen 2012/13) jo flere oppgaver du klarer å løse. Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

I tillegg vil også den deltakeren som har vunnet flest lodd gjennom hele spørsmålserien få en oppmerksomhet når strek blir satt. Deler flere på den prestasjonen blir det loddtrekning.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for 2012/13 innen utgangen av 2012.

Svarfristen denne gang er mandag 5. november.